Panaszt tettek az RTL-es Farm miatt

Farm
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub új valóságshow-jában a lakók gondoskodnak a körülöttük élő állatokról, állítólag már érkeztek nézői panaszok az állatvédő szervezetekhez.
Vágólapra másolva!

Alig indult el a Farm, máris vannak, akik elégedetlenek a lakók munkájával, az állatvédő szervezetekhez megérkeztek az első panaszok: a tévénézők egy része szerint állatkínzás, ahogy a városi élethez szokott játékosok az állatokkal bánnak - írja a Bors.

A Farm játékosai az állatokkal együtt élnek Forrás: RTL Klub

A lakókhoz érkező Szilveszter gazda is tett utalást erre, mikor meglátogatta a Farm-ot. "Az RTL Klub a műsor készítése során a lehető legnagyobb gondot fordítjuk a helyszínen lévő állatok jóllétére és épségére.

Nem kellett beavatkozni az állatok etetésébe és tisztán tartásába, mivel a játékosok az állatorvos szerint is jól végzik a dolgukat, az állatok elegendő élelmet és megfelelő ellátást kapnak. Ahogy azt a képernyőn is estéről estére lehet látni, a tehén például egyre több tejet ad" - mondta a csatorna sajtókapcsolati vezetője.

A játék kezdetén a Farm lakói harminc tojós tyúkot és két kakast kaptak a baromfiudvarba, eddig négy tyúkot vágtak le. Velük él két tehén is, melyek közül az egyik vemhes. "Azóta, ahogy az a műsorban is látható volt, bővült az állatok köre: jelenleg egy kecskéről, két pulykáról és két nyúlról gondoskodnak a játékosok" - tette hozzá.

Szavazzon!

Örül Dani kiesésének?