Puzsér Róbert nekiment Vágó Istvánnak

Puzsér Róbert
Vágólapra másolva!
Puzsér Róbert szektás nyuggernek, médiahazugságnak nevezte Vágó Istvánt, azért is hibáztatta, hogy az intelligenciát a tárgyi tudásnak feleltette meg.
Vágólapra másolva!

Puzsér Róbert műsorában, a Sznobjektív-ben az általa lufinak tartott médiaszemélyiségekről beszélt, Vágó Istvánt osztotta talán a legkeményebben. Szerinte az egykori tévés volt "a Kádár-rendszer utolsó és a rendszerváltás első nagy médiahazugsága".

"Vágó István a kilencvenes évek végén még akkora volt, hogy felvetődött, köztársasági elnöknek jelölik. Ma meg kit találunk a helyén? Egy agresszív, szektás nyuggert, aki a Facebookon trollkodik" – mondta.

Puzsér Róbert megint elmondta a véleményét Forrás: Viasat3

"Vágó Istvánnal nem az a baj, hogy ne lenne nagy a tárgyi tudása, hanem hogy asszociatív viszonyba hozta a lexikális tudást a műveltséggel, a műveltséget meg az intelligenciával. Ezeknek a fogalmaknak különböző jelentése van, Vágó István azonban összemosta ezeket, és ez a nagy probléma. Sokan kifejezetten Vágó István miatt hiszik azt, hogy a fejükben felhalmozott adatszerű tudás hasznos" – fejtette ki a véleményét Puzsér a Borsnak.

A lapnak Vágó így reagált: „Ha egyszer kiderül, mi is voltaképp Puzsér baja, majd megfontolom, érdemes-e bármilyen párbeszédet folytatni vele. Ennek addig csekély esélyét látom."