Meg Ryan több mint 30 év után tér vissza a tévébe

Meg Ryan
Vágólapra másolva!
Meg Ryant utoljára 1985-ben láthattuk rendszeres szereplőként egy sorozatban, most a Picture Paris című produkcióval tér vissza a képernyőre.
Vágólapra másolva!

Meg Ryan a legújabb azon filmsztárok sorában, akik komolyabb tévés szerepet vállalnak, az Epix nevű kábeladónak forgatja a Picture Paris című sorozatot.

A tervek szerint félórás epizódokból álló vígjátéksorozat egy amerikai nőről szól, aki évtizedekig tartó álmodozás után végre elutazik a férjével Párizsba, de nem éppen azt kapja, amire számított.

Meg Ryan több mint 30 év után tér vissza a tévéhez Forrás: Hendrik Ballhausen / DPA / AFP

A széria alapjául Brad Hall azonos című, 2011-es rövidfilmje szolgál, abban még Julia Louis-Dreyfus játszotta a főszerepet.

Meg Ryant utoljára több mint harminc éve, 1985-ben láthattuk rendszeres sorozatszerepben, akkor a Wildside című, rövid életű westernben játszott.

Azóta csak vendég-, illetve szinkronszerepeket vállalt, többek között a Web-terápia és a Félig üres egy-két epizódjában láthattuk, valamint az Így jártam anyátokkal spin-offjának is ő lett volna a narrátora, de abból a pilot alapján nem kérték a folytatást.