Egyre jobban izgatja a nézőket Majka 50 milliója

Majka, 50 milliós játszma
Vágólapra másolva!
Az év második hetében az RTL Klub Híradója volt a legnézettebb hazai tévéműsor, második helyen a Barátok közt, a harmadikon a TV2 esti hírműsora, a Tények végzett. Továbbra is jól megy Majka vetélkedője, Az 50 milliós játszma, és szépen teljesített vasárnap este a Sztárban sztár meg egy kicsi.
Vágólapra másolva!

Egyedül az RTL Klub Híradója ért el egymillió feletti nézőszámot, a vasárnapi adást 1 millió 43 ezren nézték a teljes lakosságból. A második helyen álló Barátok köztre 907 ezren voltak kíváncsiak, a Tények legnézettebb adását 864 ezren követték.

A nézettségi versenyben negyedik helyen végzett a Fókusz, Majka 50 milliós játszmája pedig feljött az ötödik helyre: 767 ezer néző figyelte kedd este élőben, hogy mi lesz a pénzkötegek sorsa. A Sztárban sztár meg egy kicsi a Super TV2-t hozta fel szépen, a vasárnap esti műsort 715 ezren nézték meg – ez a hetedik helyre volt elég.

Forrás: TV2

Mutatjuk az elmúlt hét 20 legnézettebb műsorát a teljes lakosságban, itt minden produkció a legnézettebb adásával szerepel:

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés

A 18–49-es korosztálynál volt némi változás az élbolyban, ott a Barátok közt lett az első, az Éjjel-nappal Budapest a második, és a Dr. Csont a harmadik.

A csatornák versenyében az RTL Klub és a TV2 egyformán 10,4 százalékkal zárt,

őket követi a dobogón a Duna TV 6,1 százalékkal, majd az M1 4,1 százalékkal. A legnézettebb csatornák közt szerepel a Cool, a Super TV2 és a Film+, a toplistát az RTLII és a Mozi+ zárja közel azonos eredménnyel.

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés