Megizzadt Fresh Andi, Tápai Szabina, Pirner Alma

Ninja Warrior TV2 vetélkedőműsor beharangozó celebek részvételével
Ninja Warrior TV2 vetélkedőműsor beharangozó celebek részvételével 2017 április 20-án
Vágólapra másolva!
Ősszel érkezik a csatornára a Ninja Warrior magyar változata, emberpróbáló feladatokkal. Megnéztük, hogyan boldogulnak az edzettebb, sportosabb celebek itthon.
Vágólapra másolva!

A modell Larion Zoé röviddel a start előtt még magas sarkúban tipeg ide-oda, ráadásul farmerben tervezi megtenni a versenyt, Sáfrány Emese pedig - a korábbi Aleska Diamond – melegítőre húzott bundában ácsorog, arcán koncentráció, átszellemültség, általában csúcsatléták mászkálnak ilyen komoran az olimpiai döntőjük előtt. Pedig nem egy stadionban vagyunk, ünneplő tízezrek előtt, hanem a budapesti XV, kerület egyik, kissé indusztriális részén, egy hatalmas stúdióban. Ennek feketék a falai, kevés a fény, és a versenyzők egy része is feketében van, sóhajtozva ingatja a fejét pár fotós.

Képgalériáért klikk a fotóra! Fotó: Szabó Gábor - Origo

Noha ez egy nemzetközi formátum, és van fenn belőle jó pár videó a neten, a TV2 megmutatta pár újságírónak, milyen feladatokon kell végigverekednie magát annak, aki nyerni akar ebben a kőkemény vetélkedőben. Ehhez megjelent Tápai Szabina, Pirner Alma, Fresh Andi, Aleska, Larion Zoé, Curtis, Kucsera Gábor, Müller Attila és még páran, felfedezzük még a celebek között a Tommyboy néven ismert egykori Való Világ-szereplőt is, aki 14 éve nyomta a fekvőtámaszokat a villában. Ő se lett fiatalabb a másfél évtized alatt, de jó kondícióban maradt, tisztességgel csinálja a feladatokat.

Képgalériáért klikk a fotóra! Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az egész világon eddig csak hat embernek sikerült végigcsinálni az összes próbát – meséli kérdésünkre Losonczi László „Fegya", aki kreatív producerként ügyködik a műsor körül. Ezernél is többen jártak már castingon, sokan nagyon jók, és szerencsére ficamnál, húzódásánál durvább dolog nem történt, senki nem törte ki a nyakát az erőpróbákon – mondja.

Képgalériáért klikk a fotóra! Fotó: Szabó Gábor - Origo

A magyar celebek közben már rohannak, húzódzkodnak, lógnak és ugrálnak bőszen, Pirner Alma gyorsan, de mókásan fut, Fresh Andi a derekára kötött melegítő felsőt sem veszi le a futáshoz, Müller Attila pedig párjával teljesíti az első távot, inkább a becsület, semmit a parádés eredmény kedvéért. A producer elmeséli, hogy a jogtulajdonos japán, de ugyanez a hivatalos tesztpálya minden országban, ahol megveszik a formátumot – jött is külföldről egy kis csapat, amely itt bábáskodott a produkció körül, felépítették a pályát, részt vettek a casting elején, elmondták, mire érdemes figyelni.

Képgalériáért klikk a fotóra! Fotó: Szabó Gábor - Origo

A lányoknál a legeredményesebb Pirner Alma, a fiúknál többen is vannak, akik jók: Szentgyörgyi Rómeó a legmenőbb összetettben, neki a tornász múltja sokat segített (külföldön is akiknek jobban megy, azok hegymászók, tornászok, kaszkadőrök, akiknek nagyon erős a kezük, tudnak szorítani hosszan). Jól megy Kucsera Gábor és Dudás Miklós, ők ugyanannyi pontot érnek el, mögöttük Müller Attila végez, aki az első feladatnál nem tette oda magát igazán.

Képgalériáért klikk a fotóra! Fotó: Szabó Gábor - Origo

A stáb szerint a fiúk nagyjából a jelentkezők átlagos szintjét hozzák, de a bejutáshoz, na meg a verseny megnyeréséhez azért jóval több kell. Az USA-ban nyolc évad készült belőle, látványos, mozgalmas, igen sok erőt, koncentrációt, kitartást igénylő vetélkedő ez. Nem ebben a sötét teremben forgatják majd, hanem ötezer négyzetméteren, egy másik stúdióban – de erre őszig várni kell, akkor jönnek majd a magyar adások.