Megvan, mire költi nyereményét a Séfek séfe győztese

Séfek séfe
Vágólapra másolva!
A TV2 gasztro-tehetségkutatójának győztesét, Tatai Róbertet, lépten-nyomon felismerik az utcán és gratulálnak neki. Kiderült, hogy a 23 éves felvidéki szakács jól beszél franciául, és alig várja, hogy elutazzon a szakmai kurzusra Franciaországba.
Vágólapra másolva!

Nyereményéből szeretne még több országba elutazni, tanulni, de persze jut az esküvőjükre is, hiszen jövőre elveszi kedvesét - ezekről mesélt a Séfek séfe győztese a Mokkában.

Forrás: TV2

"Próbálom megszokni, hogy mindenki megállít az utcán, kérdezősködnek, gratulálnak. Végig kis dolgokat terveztem előre a versenyben, hogy több sikerem legyen, elsőként bejutni a legjobb 18-ba, aztán 1-2 adásban maradni, majd mikor kevesebben lettünk, akkor megnyerni" - mesélte.

Mint mondta, nem volt könnyű dolga a döntőben, de nem szereti a konfliktusokat, így próbálta azokat kerülni. A versenyben tízmillió forintot és egy francia főzőkurzust nyert, a nyereményből Franciaország mellett más országokba is el akar látogatni. Jövőre lesz az esküvője, úgyhogy arra is jut majd a milliókból.