Hugh Grant évi 6,5 milliárd forintra mondott nemet

Hugh Grant
Vágólapra másolva!
A Két pasi – meg egy kicsi című sorozat kereste meg egykoron.
Vágólapra másolva!

Talán sokan emlékeznek, hogy számos botrány után Charlie Sheen még a sorozat producerét is gyalázta, így megtörtént, amit kevesen hittek, kirúgták a saját sorozatából, ahol egy Charlie nevű hedonista nőcsábászt alakított - gyakorlatilag saját magát.

Hugh Grant Forrás: Getty Images/Jeff Kravitz

A sorozat annyira népszerű volt, hogy a főszereplő kiírása után sem akartak leállni vele, de kellett egy ismert név Jon Cryer (karaktere: Alan Harper) mellé. Ashton Kutcher érkezett végül, de a Screen Rant szerint Hugh Granttel tárgyaltak előtte.

Tartott a szereptől

Grant szerint részenként 1 millió dollárt kapott volna, ez egy átlagos évadra számítva 22-23 millió dollár, hatalmas összeg. A színész végül nemet mondott, de állítása szerint nem azért, mert Sheen 1,8 millió körül keresett hetente, hanem kreatív okok miatt. Szerinte úgy kellett volna leszerződnie, hogy még nem is látta a forgatókönyveket, nem tudhatta előre, milyen figurát szánnak neki – és ha aláír, lehet, hogy évekig kell alakítania a karaktert.

A széria végül 2015-ben véget ért, Jon Cryer 262 epizódban szerepelt, a produkciót egyszer megtagadó, majd később bocsánatot kérő Angus T. Jones 226 részben játszott. Conchata Ferrell volt Berta 211 részben, Charlie Harper karaktere pedig 178 epizódban szerepelt. Sheen elképesztő botrányairól itt olvashat.