Döntött a bíróság: három évig nem mehet régi barátja közelébe a tévésztár

Bam Margera, Jeff Tremaine, Johnny Knoxville in Germany ACE Arts-Culture-Entertainment Celebrities Cinema GERMANY:DEU facial_expression jacket signs sun_glasses Horizontal GENERAL VIEW HAT
(dpa) - Johnny Knoxville (R), Jeff Tremaine (C) and Bam Margera pose with signs for the cameras in Cologne, 19 February 2003. The signs read 'Dumbfuck' and 'Pussy'. Knoxville, Tremaine and Margera are in Cologne on the occasion of the release of their first movie 'Jackass' in Germany. The film works a long the same line as their infamous tv-show on MTV. The protagonists expose themselves to embarrassing situations, pain and danger which makes you doubt their sanity. The trash-pop movie is being released nationwide in Germany on 27 February 2003. (Photo by Jürg Carstensen / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Jackass-filmek rendezője, Jeff Tremaine távoltartási végzést szerzett régi sztárja és barátja, Bam Margera ellen, aki halálosan megfenyegette őt és a családját.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Jackass korábbi sztárja, a függőségével küzdő Bam Margera kiborult, hogy a negyedik Jackass-filmben már nem kapott szerepet, de szerinte több ötletét is felhasználták. A film rendezőjét, Jeff Tremaine-t és annak gyerekeit halálosan is megfenyegette, erre a rendező írásos bizonyítékokkal állt elő a bíróságon.

Bam Margera, Jeff Tremaine és Johnny Knoxville még 2003-ban, az első Jackass-film idején Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Jurg Carstensen

Tremaine-nek már akkor garantálták a távoltartási végzést, amelynek értelmében Margera nem mehet 100 yardnál, nagyjából 90 méternél közelebb hozzá és a családjához, nem is veheti fel a kapcsolatot velük. Az ideiglenes végzést most meg is hosszabbították – azon a napon, amikor lejárt volna –, június 15-től számítva már három évre vonatkozik.