Halálosan megfenyegette régi rendezőjét egy tévésztár

Bam Margera, Jeff Tremaine, Johnny Knoxville in Germany ACE Arts-Culture-Entertainment Celebrities Cinema GERMANY:DEU facial_expression jacket signs sun_glasses Horizontal GENERAL VIEW HAT
(dpa) - Johnny Knoxville (R), Jeff Tremaine (C) and Bam Margera pose with signs for the cameras in Cologne, 19 February 2003. The signs read 'Dumbfuck' and 'Pussy'. Knoxville, Tremaine and Margera are in Cologne on the occasion of the release of their first movie 'Jackass' in Germany. The film works a long the same line as their infamous tv-show on MTV. The protagonists expose themselves to embarrassing situations, pain and danger which makes you doubt their sanity. The trash-pop movie is being released nationwide in Germany on 27 February 2003. (Photo by Jürg Carstensen / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Jackass-filmek rendezője, Jeff Tremaine azt állítja, hogy korábbi sztárja, Bam Margera halálosan megfenyegette őt és a családját.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, áll a bál a negyedik Jackass-film körül, a sorozat egyik korábbi sztárja, a függőségével küzdő Bam Margera ugyanis a legújabb darabban már nem kapott szerepet, ami miatt nyilvánosan is balhézott Jeff Tremaine rendezővel – most pedig kiderült, hogy halálosan is megfenyegette.

Margera úgy véli, hogy a filmben több ötletét is felhasználták, ezért pénzt vár Tremaine-től, aki viszont azt állítja, hogy a szebb napokat is látott gördeszkás maga gyártott egy szerződést, amit alá akar íratni vele.

Bam Margera, Jeff Tremaine és Johnny Knoxville még 2003-ban, az első Jackass-film idején Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Jurg Carstensen

A bírósági dokumentumok szerint Margera olyanokat írt Tremaine-nek e-mailben, hogy jobb lesz, ha aláírja a szerződést, különben éjjel-nappal őrködhet a gyerekei felett. "Írd alá a kib*szott szerződést, különben sehol sem lesztek biztonságban" – idézett Margera egyik leveléből a TMZ.

Ezek alapján Tremaine távoltartási végzést szerzett régi barátja és munkatársa ellen, ennek értelmében Margera jelenleg nem mehet 100 yardnál, nagyjából 90 méternél közelebb a rendezőhöz és családjához, nem is veheti fel a kapcsolatot velük.