Halálra rémült Kim Kardashian, különös dolgot vett észre az egyik fotóján

Kim Kardashian
Vágólapra másolva!
Nem szokása Kim Kardashiannak természetes önmagát megmutatni, általában talpig sminkben, extrém szettekben fotózza magát. Most megmutatta, hogy néz ki egy átlagos napon, amikor egyedül van otthonában, de a megosztásra teljesen más oka volt, mivel halálra rémült, amikor a fotót utólag nézegette, amin egy különös dologot vett észre.
Vágólapra másolva!

A minap osztott meg egy szokatlan fotót Kim Kardashian, aki állítása szerint a felvétel készültekor teljesen egyedül tartózkodott otthonában. A modell egy testhezálló nyári ruhában, kócos felkötött hajjal, smink nélkül a tükörképét fotózta. Nem tervezte nyilvánosságra hozni ezt a képet, de olyan dolgot fedezett fel rajta, ami halálra rémítette és végül úgy döntött, hogy kikéri követői véleményét, mi történhetett a fotózás idején.

- írta a megdöbbentő jelenségről Kardashian, aki tudja, hogy akkor nem volt senki otthon rajta kívül, ezért is rémisztette meg a furcsa visszatükröződő női alak.

A bejegyzés alatt rengeteg hozzászólás érkezett, voltak, akik viccelődtek vele, hogy biztos egy szellem vagy egy démon volt, de volt olyan is, aki szintén halálra rémült a megmagyarázhatatlan eset láttán.