Solti Ádám továbbra sem vesz tudomást a házasságon kívül született gyerekéről

Solti Ádám és barátnője, Kis Bernadett Berni
Vágólapra másolva!
Már a távolság sem szabhat gátat annak, hogy Solti Ádám felvegye a kapcsolatot titkos viszonyából született kisfiával, ugyanis egykori szeretője és gyereke Kecskemétről Budapestre költöztek. A színész továbbra sem törődik nagyobbik gyerekével, csak a feleségétől néhány hónapja született fiával.
Vágólapra másolva!

Solti Ádámnak a felesége mellett hosszú éveken át volt egy szeretője, akitől kisfia született. A viszonyra idővel fény derült, de Solti Berni végül megbocsátott a férjének. Mindeközben a házaspárnak éveken át tartó küzdelem, két méhen kívüli terhesség és öt sikertelen lombikprogram után idén nyáron megszületett a kisfia. Elsőszülött gyerekével azonban azóta sem törődik, pedig már közel élnek egymáshoz.

Solti Ádám és a felesége Forrás: Instagram/Solti Ádám

"Ádám és Berni a botrány után Ausztriába költöztek, de egy ideje újra Budapesten élnek, és Ádám színészként, valamint fogtechnikusként is dolgozik. A szeretője és a kisfia eddig Kecskeméten lakott, ám nemrég ők is a fővárosba jöttek, a gyermek már itt kezdett óvodába járni" - mesélte a színész egyik közeli ismerőse. "Ám ez sem változtatott azon, hogy Ádám apaként legyen jelen a fiú életében. Továbbra sem próbál vele kapcsolatba lépni, csak a másik fiával törődik" - tette hozzá.

A gyerek már hároméves múlt, az ismerősök szerint nagyon hasonlít ismert édesapjára.

– magyarázta az ismerős a Blikknek.