Volt szeretője gyermeket szült Solti Ádámnak

solti ádám barátok közt
Vágólapra másolva!
Solti Ádám a Blikknek nyilatkozott arról, hogy van egy közel két éves kisfia, ám nem a feleségétől, hanem a szeretőjétől.
Vágólapra másolva!

Solti Ádám nevét 2010-ben, az X-Faktorban ismerhette meg az ország. Ekkoriban egy rajongójával közelebbi viszonyba került, ám csupán alkalmi kapcsolatról volt szó. Később Ádám megismerkedett jelenlegi feleségével, ám a viszon megmaradt az életében.

A férfi elmesélte, hogy voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban és ő félrelépett. A nő tudta, hogy házas, és nem fogja elhagyni a feleségét.

"A nő tudta, hogy házas vagyok, nem kecsegtettem azzal, hogy elhagyom Bernit, pontosan tisztában volt vele,

A sokk akkor ért, amikor 2020-ban közölte, teherbe esett tőlem és megtartja a gyereket. Nem akartam elhinni. Először könyörögtem neki, hogy ne tartsa meg, hiszen én nem akarom ezt a gyereket, de ez mindig a nő döntése. Az ő teste, akarata, jogilag sem volt semmilyen lehetőségem arra, hogy ne legyek apa. Mindezt úgy, hogy a feleségemmel évek óta küzdünk egy babáért, ennek nem így kellett volna történnie" – mondta Ádám a lapnak, aki kérlelte volt szeretőjét, vetesse el a gyermeket.

A hónapok múltak, Ádám hiába könyörgött, a nő úgy döntött, megtartja a gyermeket.

A színész rettegett, hogy felesége megtudja a titkot, ezért hatalmas hazugságspirálba került.

A gyerek végül megszületett. Közös képek, és videók is készültek. Solti Ádám azért állt most nyilvánosság elé, mert attól tartott, hogy ha ő nem teszik, akkor a szerető fog.

2021 májusában a felesége is megtudta, hogy a szeretőjétől gyereke szültetett. Akkor külön költöztek egy időre, de végül rendeződött a kapcsolatuk - derül ki a Blikkből.