Új párjáról beszélt Galambos Dorina

Galambos Dorina
Galambos Dorina
Vágólapra másolva!
A 2000-es, 2010-es évek slágereivel folytatódik december 16-án a Duna showműsora. Galambos Dorina a Család-barát élő műsorában jelentette be, hogy A legnagyobb hős című HoneyBeast-szerzeménnyel vesz részt az évszázad magyar slágerét kereső versenyben.
Vágólapra másolva!

Galambos Dorinára a közelmúltban rátalált a szerelem, ezért is fogadta örömmel, hogy egy érzelmes dalt énekelhet a Csináljuk a fesztivált! színpadán. A következő fordulóban a platina- és háromszoros aranylemezes HoneyBeast 2014-es slágerét, A legnagyobb hőst adhatja elő. Az énekesnő tavaly az 50-es években elhíresült Haccáré–haccacáré című kuplét énekelte Molnár Tiborral, vagyis Trap kapitánnyal, és bár azt az előadást is élvezte, boldogan vállalta el, hogy az új évadban a közelmúlt egyik közönségkedvenc szerzeményét mutassa be.

– mondta Galambos Dorina a Család-barát vendégeként. Az előadó saját zenei projektjeiben mindig kiemelt figyelmet fordít a vizualitásra, és élvezte, hogy a showműsor fellépőjeként sem kell erről lemondania: a produkció minden apró részletét jól megtervezték az alkotók.

– jegyezte meg az énekesnő.

A Csináljuk a fesztivált! Médiaklikk-oldalán újranézhetők a korábbi adások és produkciók, valamint cikkek, videók és kulisszatitkok is fellelhetők. A műsor friss híreiért érdemes követni a Duna közösségi oldalait. Csináljuk a fesztivált! – szombaton 19:35-kor a Dunán.

Forrás: MTVA