Furcsa dolgot mondott Pataky Attiláról Varga Miklós

Varga Miklós
Varga Miklós
Vágólapra másolva!
A magyar könnyűzene termékeny és sokszínű időszakával, a 80-as évekkel folytatódik a Csináljuk a fesztivált!, a Duna szombat esti showműsora. A fellépők között Varga Miklóssal is találkozhatnak a nézők, aki az Almárium adásában jelentette be először, melyik dalt viszi a versenybe.
Vágólapra másolva!

Nem először lép Varga Miklós a Csináljuk a fesztivált! színpadára. A Máté Péter-díjas előadóművész 2022-ben az Évszakok című balladát énekelte Balázs Fecótól, ami előadásában a döntőbe is bejutott. Bár akkor nem az ő versenydala lett az évszázad slágere, az új évadban ismét lehetősége van arra, hogy megszerezze a címet.

– vallotta be Varga Miklós a Duna délutáni magazinjában, az Almáriumban. A műsorban arról is mesélt, két gyermeke is az előadó-művészetet választotta hivatásának, jelenleg a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói. Már évek óta fellépnek különböző koncerteken és darabokban, és jól ismerik a magyar könnyűzene elmúlt fél évszázadának legszebb darabjait, amelyek a Csináljuk a fesztivált! adásaiban is hallhatók.

A következő, december 2-i adásban a 80-as évek legjobb zenéivel folytatódik a show. Tíz új produkciót láthat a közönség, amelyek közül ezúttal is csak a hat legjobbat választhatja ki továbbjutásra a stúdióban ülő publikum és a zsűri.

Érdemes felkeresni a műsor Médiaklikk-oldalát, ahol cikkek, videós tartalmak, kulisszatitkok és egy nyereményjáték várja a látogatókat. További aktualitások találhatók a Duna közösségi oldalain, a Facebookon és az Instagramon.

Csináljuk a fesztivált! – szombaton 19:35-kor a Dunán. Almárium – minden hétköznap 13:40-től és 15:00-tól a Dunán.

Forrás: MTVA