"Direkt leejtettem a tusfürdőmet" - újabb részleteket mondott el a börtönéletről Aurelio

Aurelio
Aurelio
Vágólapra másolva!
Aurelio Caversaccio két évig volt börtönben, most a házi őrizetből adott interjút – amelyben eddig nem hallott részleteket is elárult arról, hogy miként élt a rácsok mögött.
Vágólapra másolva!

Aurelio korábban Hajdú Péternek beszélt a börtönről, most pedig a TV2 kamerái előtt is mesélt a házi őrizetben napjairól, amelyeket főként a kislányával tölt, szeretné bepótolni a kimaradt időt.

"Az elsődleges célom most, hogy főállású apuka legyek, hogy jó apuka legyek" – mondta a Tények Pluszban, ahol a börtönéletről is ejtett pár szót.

Nagyon nehéz bent, hogy nincs szeretet, nincs kedvesség, de persze az ember ebbe is belerázódik.

Az utolsó egy hetemen (amikor átszállították Kalocsára – a szerk.) már nem féltettem magam. Egy budapesti börtön után, félreértés ne essék, bárhová elviszik, már megállja a helyét… Odabent nagyon kellett vigyázni, ha rossz embernek rossz poént sütsz el, akkor abból nagy problémád lehet. Igen, féltem, de megcsináltam!" – mondta.

"Leejtettem-e a szappant? Persze, többször is leejtettem, annyi, hogy folyékony volt, és nem történt semmi, amikor felvettem. Az első pár alkalomkor, amikor a tusolóban egyedül álltam, azért átfutott rajtam, hogy nehogy itt valami történjen, és direkt leejtettem a tusfürdőmet, de aztán nem történt semmi" – magyarázta.

Börtönben ülő más magyar sztárokról itt olvashat, alább a TV2 riportja.