Csalás áldozata lett Demjén Ferenc

DEMJÉN Ferenc
Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Demjén Ferenc Kossuth-díjas magyar énekes, dalszövegíró a közösségi oldalán egy közleményben hívta fel a követői figyelmét a csalásra, fontos kéréseket intézett hozzájuk.
Vágólapra másolva!

Csalók éltek vissza a 77 éves magyar énekes, Demjén Ferenc nevével, amit ő és a menedzsmentje sem tűrhettet tovább szó nélkül, hiszen rossz színben tüntetik fel őt, valamint a naivabb rajongók is bedőlhetnek a csalóknak, akik az ő nevében károsíthatják meg az embereket.

Kedves Barátaink! Az utóbbi időben elszaporodtak a Facebook-on, Demjén Ferenc nevével és fényképeivel visszaélő úgynevezett kamu oldalak, hamis oldalak, vagy profilok.

Demjén Ferenc hivatalos Facebook oldalán a neve mellett látható kék pipa jelzi, hogy az oldal ellenőrzött, vagyis a művész hivatalos felülete. Minden olyan felület, ahol ez nem látható csaló, átverő oldal.  Demjén Ferenc nem jelöl be senkit ismerősnek, nem kezdeményez Messengeren beszélgetést. Nem kér pénzt, találkozót! Kérünk minden kedves követőt, hogy ne dőljön be a csalóknak" - írta Facebook-közleményben Demjén Ferenc menedzsmentje.

DEMJÉN Ferenc
Csalók élnek vissza Demjén Ferenc nevével
Fotó: Mohai Balázs / MTI/MTVA/MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap