Gyászol a királyi család

gyász, gyertya, mécses, halál, hír, halálhír
Flame candles isolated on black background. Close up.
Fotó: Shutterstock/Anna_Kim
Vágólapra másolva!
A királyi családot ismét tragédia érte.
Vágólapra másolva!

Katalin hercegné és Károly király súlyos betegsége után ismét tragédia történt a királyi családban.

 A néhai II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg unokája, Beatrix hercegnő gyászol, ugyanis volt párja, Paolo Liuzzo kábítószer-túladagolás miatt halt meg. A hír annyira megviselte a hercegnőt, hogy teljesen összeomlott.

A hivatalos jelentések szerint a férfi egy Miami szállodában lett rosszul, hirtelen összeesett, ekkor már alig volt pulzusa, és meghalt. Az esetet jelenleg is vizsgálják a nyomozók, azonban azt nyilvánosságra hozták, hogy túladagolás okozta Paolo Liuzzo halálát.

A férfi és Beatrix még 2005-ben kezdtek el találkozni, azonban kapcsolatuk nem sokkal utána, 2006-ban válságba került, és szakítottak. Az elhunyt közeli ismerősei elárulták, hogy Liuzzo nem csak drogfüggő, de szerencsejáték függő is volt, emiatt pedig hatalmas adósságot halmozott fel. 

Eleinte csak gyógyszereket szedett, azonban később a kokainhoz és keményebb drogokhoz is nyúlt.

 Káros életmódot folytatott, így sajnos várható volt, hogy utoléri őt a végzete" - mesélte az ismerőse.

Többször is letartóztatták: egyszer kokainbirtoklás miatt, máskor pedig közlekedési balesetet okozott, de emberöléssel is megvádolták már őt - olvasható a Daily Mail oldalán. 

Katalin hercegné is súlyos beteg

Katalin hercegné március 22-én egy szívszorító videóüzenetben vallotta be, hogy rákos megbetegedéssel küzd.

Ez egy "nagy sokk" volt egy "hihetetlenül kemény pár hónap után. Jól vagyok, és minden nap erősebb vagyok. A műtét utáni vizsgálatok azonban rákot mutattak ki.

Orvosi csapatom ezért azt tanácsolta, hogy vegyek részt egy megelőző kemoterápiás kúrán, és most a kezelés korai szakaszában vagyok

- részletezte.

A hír az egész világot megrázta, hiszen mindenki úgy tudta, hogy Vilmos herceg felesége súlyos hasi műtét miatt kerüli a nyilvánosságot. Azt viszont még nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan milyen típusú rákot diagnosztizáltak Katalinnál.

Károly király is rákos betegséggel küzd

III. Károly királynál a rák egy formáját diagnosztizálták, és kezelés alatt áll - jelentette be februárban a Buckingham-palota. Károlynak a londoni klinikán végzett jóindulatú prosztatamegnagyobbodási beavatkozása során külön aggodalomra okot adó problémát állapítottak meg. Az ezt követő diagnosztikai vizsgálatok a rák egy formáját azonosították - állt a palota akkori közleményében.