Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ismét világsztárok látogatnak majd Budapestre

Blake Lively
Vágólapra másolva!
Budapestet ismét világsztárok lepik el, ugyanis újabb filmet forgatnak hazánkban.
Vágólapra másolva!

 Mint ismert, az utóbbi években folyamatosan érkeznek hozzánk a külföldi stábok, hollywoodi sztárok. Egyre több korszerű filmstúdiónk és jól képzett filmes szakemberünk van, minden jel arra mutat, hogy van még növekedési lehetőség ebben az iparágban. Nálunk forgatták többek közt a Szegény párák, illetve a Dűne mindkét részét is, így olyan színészeket lehetett látni Magyarországon mint Timothée Chalamet, Zendaya, Austin Butler vagy Florence Pugh.

Hamarosan Budapest utcáit ismét híres sztárok lepik el, ugyanis hazánkba látogat A pletykafészekből ismert Blake Lively és férje, Ryan Reynolds. A sztárpár egy hónapot tölt majd a fővárosban, ugyanis Reynolds itt forgatja a követező akciófilmjét, ami MayDay címmel került majd a mozikba. Az már most kiderült, hogy sem Blake, sem Ryan nem szeretne felhajtást, és szeretnék óvni a magánéletüket, amíg itt tartózkodnak egy bevárosi szálloda luxuslakosztályában négy gyermekükkel - osztotta meg a Joy. 

Angelina Jolie is járt Magyarországon

Az Oscar-díjas színésznő nem először jár Magyarországon, ám amíg 13 éve egy városszéli, a nagyvilágtól viszonylag elzárt luxusvillában lakott a családjával, 2023 őszén a fővárosi forgataghoz közelebb keresett ideiglenes otthont.

A világsztár a budai vár közelében találta meg azt a minden kényelemmel ellátott luxusapartmant, amelyben a hosszú forgatási napok végén álomra hajtja a fejét, amíg Budapesten dolgozik. A hollywoodi díva ugyan próbál nem feltűnést kelteni, de többen látták már távozni vagy érkezni a környéken.

Az interneten fellelhető adatok szerint Angelina Jolie-nak akkor sem kell messzire mennie, ha a szabadidejében bármi kívánsága lenne, az épületben elérhető szolgáltatások ugyanis lehetővé teszik, hogy akár ötcsillagos szállodai élményben legyen része. Igaz, ezért mélyen zsebbe kell nyúlni:

a több mint 200 négyzetméteres, három hálószobás lakás bérleti díja ugyanis 5000 euró azaz nagyjából 2 millió forint havonta.

Mila Kunis és Ashton Kutcher több rendezvényre is ellátogattak a fővárosban

A hollywoodi sztárpár, Ashton Kutcher és Mila Kunis 2017-ben Magyarországon forgatta új filmjét. A főváros több pontján is megfordultak, többek között szurkoltak a vizes vb-n és buliztak a Szigeten is.

De Magyarországon volt kislányuk is, akiről kiderült, hogy egy VIII. kerületi, Józsefvárosi nemzetközi óvodába járt, amíg forgattak.

A színészpár a Villám utcában található The English Garden Nursery and Pre-Schoolba íratta be ideiglenesen gyerekét.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről