Mikes Anna: Magyarország-rajongó vagyok: imádom a hazámat és szép életem van itthon

Vágólapra másolva!
Krausz Gáborral életük egyik legnagyobb kalandja volt az Ázsia Expressz. Mikes Anna a hazaérkezés után rögtön bevetette magát a munkába,.
Vágólapra másolva!

Mikes Anna és Krausz Gábor az Ázsia Expressz ötödik évadának forgatásán jártak, a hosszabb távollét után azonban újra belevetették magukat a hétköznapokba, mindketten azonnal munkába is álltak. A tizenegyszeres magyar bajnok táncosnő a hazatéréséről mesélt.

Nagyon jó itthon lenni, egyébként is Magyarország rajongó vagyok: imádom a hazámat és szép életem van itthon. Annyira rendben van minden körülöttem, jó visszajönni ebbe a nyugalomba. Nagyon hiányzott a tánciskolám, a tanítványaim, nagyon vártak engem és én is őket. A családom és a barátaim elképesztő szeretetközeget adnak nekem, most az időmenedzsment okozza a legnagyobb nehézséget, hogy a munka mellett hogyan tudok a szeretteimmel találkozni és mindenkivel elegendő időt eltölteni.

Saját bevallása szerint gépüzemmódba kapcsolt, de mint mondja, ezt egy cseppet sem bánja, mivel nagyon szereti a munkáját.

"Én egy robot vagyok, ha munkáról van szó, de ez nem esik nehezemre, mert imádok dolgozni. Hálás vagyok, hogy ott a tánciskolám és ott folytathatom, ahol abbahagytam. Jó érzés az, hogy amit felépítettem, az megvárt és ugyanúgy vissza tudok állni a munkába, mint bármikor máskor" -mesélte a Borsnak Mikes Anna, aki az ősszel képernyőre kerülő Ázsia Expressz forgatási részleteiről még nem mondhatott sokat, sejtelmesen annyit azért elárult, hogy úgy érzi, hogy jó döntést hoztak, mert nagy kaland volt, amit kár lett volna kihagyni. 

Már tele van a naptára a nyárra

A profi táncosnak már most be van táblázva az egész nyara, ami nagyon nagy megnyugvással tölti el, mivel így érzi jól magát.

Annyira jó dolog, hogy már most tudom minden programomat, munkára és nyaralásra vonatkozóan egyaránt. A tánciskolán kívül rengeteg fellépésem is lesz, augusztusban például egy nagy volumenű előadással készülünk, szimfonikus zenekarral, ami nagyon sok próbát fog igényelni. Erre fizikálisan és mentálisan egyaránt fel kell készülni, mert komoly produkció lesz, de ehhez hozzá vagyok szokva

vallja Mikes Anna.