Szilvi sokkot kapott

Vágólapra másolva!
Szilvi először alig kapott levegőt, majd teljesen meghatódott a születésnapi chippendale-show-tól. Természetesen, ha az apró ruhadarab Segal testét díszítette volna, nem örült volna ennyire. Később Pandora intenzív észosztásban részesítette Marcsit. Szóról szóra megismétlődött a tegnap esti jelenet.
Vágólapra másolva!

Szilvi teljesen kikészült a meglepetéstől. Sokkot kapott, mikor meglátta Frenkit a fehér tanga bugyiban. A fiú jó tanítványnak bizonyult, mindent úgy csinált, ahogy tanítómestere, a nagy Tommyboy mutatta neki.

Forrás: RTLKLUB

A többi lakó is önkívületi állapotba került, hiszen nem minden nap látnak úszógumis chippendale-t. Sikítoztak, táncoltak, a születésnapos mellett talán Ágikának tetszett leginkább a móka. Az előadás után persze jött a virág, a tűzijáték és a torta. Puszi-puszi, ölelések, jókívánságok és sok boldog születésnapot kívánok. Egy röpke dinamikus szám zárta a meglepetés partit. Ezután a nappaliban a tegnap esti agymosás újból lejátszódott.

Forrás: RTLKLUB

Csak most nem Pandora fejét mosták, hanem ő mosta Marcsiét. Ugyanazokkal a jótanácsokkal látta el az ördögfiókát, melyeket tegnap Szilvitől és Csabától hallott: "Légy önmagad és minden rendben lesz. Csak ne nyávogj, mert az alapján ítélnek meg. Hidd el nekem!" Úgy tűnik Szelencének nem tűnt fel, hogy a tegnapi beszélgetésnél az ápolónő is ott volt.