Elpilledt a Villa

Vágólapra másolva!
A Villa iskolájában a délután foglalkozások sem maradhattak el: Marcsi elsősegélyből, Jenny pedig újra a táncról és a sztárvilágról tartott szakkört. Az órák után csend borult a Villára.
Vágólapra másolva!

Marcsi, aki ma halkszavú, mert foga helyét és felduzzadt arcát fájlalja, kénytelen kelletlen teljesítette a feladatot, és arcát jegelve megtartotta az elsősegély tanfolyamot. Kezdő témának az epilepsziát választotta, majd rövid ismertetés után élménybeszámolóba csapott át a szakkör: a szlovákiai lány munkája részleteit osztotta meg a diákokkal. Jenny a tegnapi nagy beszélgetés után szituációs gyakorlatokkal próbálkozott, de igazi feladatok híján kudarcba és újfent csupán beszélgetésbe fulladt a tánc és sztárképző szakkör.

Forrás: RTLKLUB

Csengetéskor minden lakó megkönnyebbülten sóhajtott fel, végre átadhatták magukat az édes semmittevésnek, vagyis a napozásnak a teraszon. Leo hamar megunta az Indián és Frenkiféle szexuális témákon nyugvó beszélgetést, ezért a jó idő ellenére is bevonult a hálószobába. Ágica árnyékként követte, faggatta, mi bántja. "Ne vegyél mindent ilyen véresen komolyan" - ajánlotta fel a megoldást a lány, de szerelmét nem tudta jobb kedvre deríteni. Légyottjukat a délutáni szundításhoz készülődő Jenny és Katka zavarta meg. Ágica gyorsan csatlakozott a nappaliban falatozó lakókhoz, megkóstolta Anett főztjét és dicséretekkel árasztotta el a szakácsot.

Forrás: RTLKLUB

A kis epizódoktól eltekintve néma csend honol a Villában, senki nem beszélget senkivel, eljött a délutáni szieszta ideje. Ám nem sokára kellemetlen feladattal kell megbirkózniuk: hamarosan érkezik a kérdőív, amely az egymásnak okozott apró és komolyabb sérelmekre irányítja a lakók figyelmét.