A Jóban Rosszban sztárja elképesztő összegért árulja fővárosi álomotthonát

Vágólapra másolva!
Tallós Rita férjével úgy döntött, hogy eladják budapesti nagypolgári villájukat. Azt is elárulták, hogy miért válnak meg a szeretett házuktól.
Vágólapra másolva!

Tallós Rita idén 63 éves lesz, a férjével pedig több mint 10 éve élnek boldog házasságban. Éppen ezért sokakat váratlanul érinthetett a hír, miszerint eladásra bocsátja a kispesti, négyszobás, jakuzzival és télikerttel rendelkező nagypolgári villájukat. A nyilvános Facebook-oldalán képekkel csatolva rakott ki egy posztot, amelyben leírta a főbb paramétereket. A tágas otthonuktól akár a teljes berendezéssel együtt megválnának - írja a Blikk. Az alábbiakat írta a bejegyzésében:

Eladósorba került gyönyörű otthonunk Kispest csendes részén, zsákutcában. Ha érdekel nálam jelezd privátban. Nagypolgári villa Kispest kertvárosában. Csendes zsákutcában, 1905-ben épült, 2020-ban teljes körűen felújított, egy szintes, 156 nm-es, dupla komfortos, 4 szobás villa, akár teljese berendezésével eladó. Jelenleg nappali+étkező+hall, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, külön WC, amerikai konyha, kamra. 25 nm-es szalon, 32 nm-es nappali , 15 nm-es hall – olvashatók az ingatlan főbb paraméterei.

A posztban szerepel még többek között, hogy a házhoz tartozik egy képzőművész által tervezett üveg-acél szerkezetű télikert, amelyben jelenleg egy jakuzzi van felállítva. A villa 25 nm-es fedett terasza a privát kertre néz. A kert végében új építésű nyári konyha és szerszámoskamra található. 

Az irányár: 450.000 euró, azaz körülbelül 175 millió forint.

Rita az esetleges pletykákat is gyorsan eloszlatta azzal, hogy közölte:

 azért adják el az ingatlant, mert már nagy nekik.