Egy fiú, mielőtt megölte apját, a Facebookon keresett bérgyilkost

Vágólapra másolva!
Egy 37 éves brit férfi elhatározta, hogy megöli az apját, ezért egy Facebook hirdetést adott fel, miszerint több milliót fizet a gyilkosságért. Azonban a hirdetésre senki nem jelentkezett, ezért a fiú úgy döntött, nem vár tovább, maga végez az apjával.
Vágólapra másolva!

Az agresszív Austin Duckworth tavaly augusztusban halálra verte az apját Stephent, mivel nem talált bérgyilkost az apja megölésére. Ezért váratlanul megjelent apja háza előtt, majd veszekedni és vitatkozni kezdett vele. Aztán egy kis idő múlva a vita teljesen elfajult, ugyanis a fiú fenyegette és durván szidalmazta apját, miközben azt ordította, hogy jobb ha hívja a mentőket.

 Ezután Austin többször fejbe verte Stephent. 

 

image

Ekkor az apja távoltartási végzést kért a fiával szemeben, de Austin ezt nem vette figyelembe és augusztus 26-án ismét elmenet Stephent házához, ahol kölcsön akarta kérni a férfi egyik cipőjét, de az nem adta oda Austinnak, aki emiatt rendkívül dühös lett és rátámadt az apjára.

Először berúgta a ház ajtaját, ami miatt a biztonsági zár letört az ajtóról, így a fiú könnyen be tudott jutni apja lakásába, ahol a folyosón sétáló apját többször megütötte akinek emiatt agyvérzése lett. 

Stephen ekkor saját maga hívta a mentőket, akik életveszélyes állapotban szállították kórházba, de a gyors orvosi ellátás ellenére október 12-én a kórházban halt meg. A halála előtt az egyik rendőr testkamerája rögzítette ahogy az apa vallomást tesz fia ellen. 

image

A férfi a rendőröknek elmondta, hogy tudta, fia bántani akarja és arról is tudott 

a fiú a Facebookon akarta megtalálni azt az embert aki végezni fog vele és ezért 5 ezer (1, 8 millió forint) dollárt ajánlott fel. 

Austin Duckworthtot ezután bíróság elé akarták állítani, azonban a férfi nem jelent meg a tárgyaláson, helyette egy védekező nyilatkozatot nyújtott be az esküdtek elé, amiben tagadta, hogy az apja házában járt augusztus 12-én. Ezt a bíróság nem hitte el a férfinak és életfogytiglanra ítélték.

Forrás: DailyStar