Kiderült, hogy Kate Middleton öregedésgátló krémjében három bizarr összetevő is van

Rodial arckrém
Rodial nappali arckrém
Vágólapra másolva!
Kate Middleton walesi hercegné egyik kedvenc kréme, a Rodial, borsos ára mellett nem titkoltan meglehetősen bizarr összetevőket is tartalmaz, és ezek állítólag kulcsfontosságúak az öregedés lassításában.
Vágólapra másolva!

A Rodial Kate Middleton egyik kedvenc bőrápolási márkája, ami egyébként rengeteg népszerű terméket kínál. Ebben, ahogy azt a címke is mutatja, méh méreg, méhlepény és 24 karátos arany is van, és abból a célból készült, hogy segítsen a vásárlóknak visszaforgatni az idő kerekét. Ennek ellenére a 2016-os megjelenése óta nagy sikert aratott a közösségi médiában. Habár eredeti ára igen borsos, 750 font (azaz mintegy 346 000 forint), most egy kivételes ajánlat keretében csupán 95 fontba (mintegy 44 000 forintba) kerül. Ráadásul bizonyos helyszínekre már másnapra és térítésmentesen házhoz is szállítják!

Kate, Middleton,  KateMiddleton, Katalin, walesi, hercegné,
Kate Middleton, Wales-i hercegné
Fotó: Samir Hussein/WireImage/ Getty Images / Samir Hussein/WireImage/ Getty Images

A "méhlepényből származó őssejtekkel és biomimetikus növekedési faktorokkal" készült formula a Rodial legluxusabb nappali krémje, és azt ígéri, hogy segít minimalizálni a mimikai ráncok, a mélyen ülő ráncok, és az öregségi foltok megjelenését.

A krém összetevői közé tartozik a C-vitamin is, amely ragyogóvá teszi az arcbőrt és felélénkíti a fakó bőrt, míg a 24 karátos aranyban lévő nanopeptid elősegíti a fiatalos megjelenést és azonnali ragyogást biztosít, a méhméreg pedig a vérkeringés fokozásáért felelős.

A The Telegraphnak adott interjújában Deborah Mitchell, a Heaven Skincare alapítója elmondta, hogy a walesi hercegné szintén az ügyfelei közé tartozik, akinek a bőrét egy ideje méhméreggel átitatott maszkkal kezeli, ami a bőr tisztítására és feszesítésére, természetes arcfelvarrásra szolgál. Ezt az összetevőt egyébként a természet Botoxának is nevezik.

image

A Rodial nappali arckrém nagyon népszerű, egy 71 éves asszony például ezt nyilatkozta róla: "A legjobb hidratáló krém, amit valaha is használtam, hidratáltan tartja a bőrömet, feszesíti és csökkenti a ráncokat."

Egy másik használó pedig így áradozott: Ilyen drámai eredményt még soha nem vettem észre néhány nap alatt egyetlen más termékkel sem. A bőröm sokkal hidratáltabbnak és ragyogóbbnak érzem. Reggel és este használom. Jó alap a sminkeléshez, mivel olyan jól beszívódik."