Elítélte a bíróság, Varju László máris szánalmasan magyarázkodik - videó

varjulászló, Varju László
A bíróság elítélte Varju Lászlót.
Vágólapra másolva!
Bűnösnek nyilvánították Varju Lászlót testi sértés bűntettében, a Demokratikus Koalíció (DK) parlamenti képviselőjét. A képviselő egyből szánalmas magyarázkodásba kezdett.
Vágólapra másolva!

Mint arról az Origo beszámolt, bűnösnek nyilvánították Varju Lászlót, a Demokratikus Koalíció (DK) parlamenti képviselőjét, testi sértés bűntettében is. A Fővárosi Ítélőtábla az első fokú bíróság többi döntését helyben hagyta. A Magyar Nemzet szerint az ítélethirdetésen megjelent Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, Gréczy Zsolt, a párt parlamenti képviselője, valamint Rónai Sándor, a DK uniós képviselője. Az ügyész beszéde alatt a teremben lévő DK-s pártaktivisták időnként erőltetett hangos nevetéssel reagáltak a vádbeszédben elhangzottakra. 

Varju László azt állította: semmilyen fajta bűncselekményt nem követett el.

Varju László és főnöke, Gyurcsány Ferenc. Fotó: Facebook

Támadja a bíróságot, ahogyan a főnöke is tette korábban

Gyurcsány embere azt állítja tehát, hogy ő ártatlan, és az ítélethirdetés után a bíróság épülete előtt kezdett szánalmas támadásba az őt elítélő bíróság ellen. Azt mondta, hogy sajnálom, hogy egy törvénysértő határozat, döntés született.

Varju kifejtette, hogy ő maga fellebbezett, és az "igazáért mindvégig küzdeni fog". 

Gyurcsány megfenyegette a bíróságot, de nem járt sikerrel

Arról is beszámoltunk már, hogy Gyurcsány Ferenc megtámadta a bíróságot a Fekete-Győr András elleni ítélet kapcsán, plusz fenyegetőzött, nyíltan nyomást gyakorolt ügyészekre és bírókra azt emlegetve, hogy "néhány nap múlva Varju László ellen ítélethirdetés lesz". Úgy tűnik nem járt sikerrel, ugyanis ma, csütörtökön ítélet született. 

A baloldal vezére nem először fenyegette meg azokat, akik nem értenek vele egyet. Korábban földönfutóvá tette volna Vidnyánszky Attilát, börtönbe zárta volna a kormány tagjait, de arra is volt példa, hogy egy emberrel üvöltözött az utcán.

 

Kocsis Máté: Varju távozzon a közéletből!

 

Varju László gyurcsányista képviselő elítélése kapcsán a Fidesz frakcióvezetője azt mondta, hogy

 a mai nappal haladéktalanul távozzon a közéletből. 

Mint emlékeztetett: az elmúlt időszakban is volt egy hasonló ítélet Fekete-Győr András kapcsán, és Kocsis azt mondta, hogy ő is távozzon a magyar közéletből. Leszögezte:

ez az erőszakosság nem idegen a baloldaltól. 

Az alábbi videón visszanézhető, mit tett Varju László az MTVA-székházában!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK