Mindig lebukott egy kistarcsai tolvaj

Vágólapra másolva!
Kistarcsán négy boltból is megpróbált lopni egy férfi, azonban mindig elfogták. 9 napon keresztül próbálkozott a lopással különböző üzletekből. Az egyik lopásnál még egy ismerősét is megkérte, hogy segítsen neki, de így sem sikerült neki.
Vágólapra másolva!

Egy kistarcsai férfi először tavaly július 20-án, a reggeli nyitás után ment be egy helyi boltba, 

ahol a sporttáskájába több mint 80.000 forint értékű műszaki cikkeket próbált elrejteni.

 Ezután a kasszához ment, ahol kifizetett egy péksüteményt, majd a kijárat felé indult. Gyanús viselkedésére az ott dolgozók már korábban felfigyeltek, ezért rendőrség kiérkezéséig feltartották a férfit. 

Három nap múlva visszament ugyanabba az üzletbe, ahol korábban lebukott. Ekkor három rúd téliszalámit és két kakaós csigát rejtett a táskájába, összesen 9.500 forint értékben. 

lopás, bolti  lopás, Kistarcsa
A férfi négy boltból próbált meg lopni, de mindig elfogták.
Fotó:  Magyarország Ügyészsége 

Ezután fizetés nélkül akart kimenni az üzletből, de megint lebukott és az ott dolgozók hívták a rendőröket. 

Az előző meghiúsult lopás után két nappal egy másik kistarcsai áruházban vásárolt, itt már egy nő ismerősét is megkérte, hogy segítsen neki lopni.

Ezért a férfi a nő táskájába rakott négy tábla csokoládét és három tasak szalámit.

 Azonban a biztonsági őr észrevette a tolvaj párost, ezért a kassza végén várta a férfit és a nőt, közben a férfit feltartóztatta. Ezután a nő kipakolt a táskájából, majd ki akart menni a boltból, de őt is elfogták. 

A férfi utolsó próbálkozásakor, az előző lopás után négy nappal, egy harmadik kistarcsai boltba ment be. Ott közel 25.000 ezer forint értékben szedett össze különböző termékeket, amit a bevásárlókosarába tett.

 A vásárlás után egyre közelebb ment a fotocellás ajtóhoz, ahol azt tervezte, ha egy másik vásárló bejön, akkor ő feltűnés és fizetés nélkül kimegy a boltból. Amikor az ajtó kinyílt a bevásárló kocsival együtt kifordult az üzletből, azonban az ott dolgozók már korábban észrevették a férfi gyanús viselkedését, ezért az üzlet előtt várták, ahol feltartották a rendőrség kiérkezéséig. 

 A férfit az ügyészség több üzletszerű lopással vádolja.

Egy férfi és az élettársa szabadulásuk után több üzletből is loptak, Esztergomban, Dorogon és Budapesten is. Nyírbátorban egy férfi több millió forint értékű cigit lopott el dohányboltból. Egy pécsi anya a gyerekeivel együtt ment lopni. A ruhájába rejtette a rúd porszívót egy nő, úgy akarta ellopni egy kecskeméti üzletből.