A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Undorító dologgal tartja rettegésben egy rém a terézvárosiakat

fantom, rettegés, bűnöző, terrorista, elfogták
Fotó: Fotó: Josh Hild: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/kezek-kez-pohar-uveg-3944752/
Vágólapra másolva!
Gusztustalan dolgokat művel egy ember Terézvárosban abban házban, ahol lakik. A szomszédai már nem bírják a Metropol szerint.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi időben egyre többfelé hallani olyan rémtörténeteket, melyek során ismeretlenek különféle dolgokat hagytak ott maguk után nyilvános helyeken. A mostani alkalommal már annyira meghökkentő esetről van szó a Metropol szerint, amire nincsenek szavak.

Hányó-, fosófantom tartja rettegésben a terézvárosiakat. (Képünk illusztráció) / Fotó: Pixabay

Létezik recskafantom, szopófantom, pisifantom és szarófantom is, és nem csak a fővárosban, az egész országban feltűntek ezek, de ilyen, mint ez, eddig nem akadt. Szomszédai panaszkodnak rá, főként az egyik.

Nagyjából 15 éve élünk vele egy házban és szinte biztos, hogy pszichiátriai eset

– állítja az egyik VI. kerületi nő, aki már nem bírja elviselni mindazt, amit szomszédja miatt nap mint nap át kell éljen.

Évek óta nem történik semmi, pedig folyamatos a bűz

– árulta el az a nő, aki nem bírja tovább sem nézni, sem hallgatni, hogy társasházi szomszédja piszkot hagy maga után, de nem is akárhogy. Gyakornak összehányja, összesz*rja az udvart és a lépcsőház környékét.

Ezek mellett az már szinte eltörpül, hogy okádó és egyben fosófantomunk szinte mindenkihez bekopog, amikor úgy tartja kedve, mindezt teljesen indokolatlanul, a nap bármely szakában. Ráadásul szétszórja a szemetet az udvaron, ahelyett, hogy a kukába tenné, mint más normális ember. Az esetet tapasztaló nő hosszú évek szenvedései után egyre jobban keresi a megoldást, de egyelőre nem tudja, mitévő legyen.

A közvetlen szomszédjában egy újszülött baba is van, így még elborzasztóbb az egész

– számolt be róla a nő, aki már 15 éve él ebben a környezetben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!