Megdöbbentő, mennyit keresett egy nő, aki több mint 20 évig prostituált volt

Ashley, prosti, szex, szexmunka
Vágólapra másolva!
Elképesztő órabérrel dolgozott prostituáltként egy nő 20 éven keresztül. A nő a rossz gyerekkora miatt lett prostituált, majd drog- és alkoholfüggő is. Munkája során többször megerőszakolták, emiatt nem is tudja összesen, hány férfival feküdt le a több mint 20 év alatt. Néhány éve azonban új munkába fogott, és meglepő dologgal foglalkozik.
Vágólapra másolva!

A 38 éves Ashley Huffman Ohio államban él párjával. Ashley csak néhány éve él rendezett életet, egészen 2019-ig prostituáltként dolgozott. 

Most elmondta, hogy mérgező gyerekkora miatt lett belőle több mint 20 évig szexmunkás, mivel a nő édesanyja egy börtönben szülte meg, majd szabadulása után nem sokkal meghalt. Ekkor a nő a nagybátyjához és nagynénjéhez költözött.

 A nagybátyja drogfüggő volt, aki lányokat futtatott, ezért minden éjszaka stricik mentek a házukhoz,

 akik pénzt követeltek azokért a lányokért, akiknek az ügyfelek nem fizettek. 

image

Ashley nagynénje se élt minta életet. Ő mindig részeg volt, és a család viselkedése matt gyakran kihívták a rendőröket a házukhoz. Emiatt Ashley hamar azon kapta magát, hogy az utcán dolgozik prostituáltként. 

Ezután hamar heroin- és alkoholfüggő lett. 

 

image

Ashley elmondta, hogy több mint húsz évig volt prosti. Ezalatt az idő alatt nem tudja pontosan, hány férfival volt, de azt gondolja

 nagyjából 16 ezerrel feküdt le, akiktől 30 perc együttlétért 1.000 dollárt kérte el, tehát 362 ezer forintot.

Azonban a nő hozzátette, hogy ez közel sem veszélytelen szakma. 2017-ben csoportos erőszak áldozata lett, amikor kis híján majdnem halálra verték. Ezután néhány héttel drogok miatt pedig börtönbe került, majd szabadulása után megváltozott az egész élete.

Ashley leszokott a drogról és alkoholról, ezután pedig 2019-ben a szexmunkát is abbahagyta.

 Ezután a TikTokon osztotta meg a történetét, ahol ma már 1,8 millió követővel büszkélkedhet. 

Sőt két könyve is megjelent. 

Nagy terveim vannak a jövőre nézve.

- mondta Ashley

Forrás: DailyStar