Lopott kamionnal hajtott egy férfi egy hivatalba Texasban

Fotó: X
Vágólapra másolva!
Egy ember meghalt, sokan megsebesültek Texasban, amikor egy férfi lopott kamionnal, bosszúból belehajtott az állami közbiztonsági hivatal épületébe pénteken.
Vágólapra másolva!

A 42 éves Clenard Parker - egy hivatásos sofőr - Brenham városában egy nappal azt követően követte el a támadást, hogy a hivatalban elutasították teherautó-vezetői jogosítványának kiadását.

 

A férfi helyi idő szerint péntek délelőtt ellopott egy szállítmánnyal megrakott nagy méretű, 18 kerekű félpótkocsis kamiont, és nekivezette az épületnek.

 A helyszíni felvételek azt mutatták, hogy az épület komolyan megsérült, valamint a kamion vezetőfülkéje is roncsolódott.
 

   A támadás halálos áldozata a kórházban halt meg, rajta kívül 13 sérültről számoltak be a helyi hatóságok.

 

A település polgármestere, Atwood Kenjura sajtótájékoztatóján értelmetlen tragédiának nevezte a történteket. Hozzátette, hogy a férfi megpróbált kitolatni az épületből, és másodszor nekihajtani annak, ami a vizsgálat szerint a ház teljes összeomlásához vezetett volna.
A bosszú vezérelte elkövető sértetlenül szállt ki a kamionból, megpróbált elmenekülni, de a rendőrök elfogták és letartóztatták.
Clenard Parker ellen az ügyészség több rendbeli bűncselekmény miatt tervez vádat emelni.