Borzasztó tragédia: szikláról zuhant le egy fiatal nő

Vágólapra másolva!
A 15 méteres zuhanást a lánynak esélye sem volt túlélni.
Vágólapra másolva!

Borzasztó tragédia híre érkezett Amerikából. A felkapott túraösvénynél az oregoni Mutnomah Fallsban ugyanis egy 22 éves lány holttestét fedezték fel a hegymászók - írja a Ripost. Kiderült, hogy a halott Elisha Angelic Macias szintén egy turistacsoport tagjaként érkezett a hegyi ösvény felfedezésére, azonban leszakadt a csapatától és egy meredek szakaszon lezuhant a völgybe

A 15 méteres esést esélye sem volt túlélni a lánynak, bár a helyszínen megpróbálták még újra éleszteni, de nem jártak sikerrel. 

Az az érdekes az incidenssel kapcsolatban, hogy a lány csapatának tagjai közül senki nem látta a zuhanást, és nem vették észre azt sem, hogy Elisha elhagyta őket. Csupán a később kiérkező kutató- és mentőcsapatok vezetője véli úgy, hogy a 15 méter magasan lévő szikláról zuhanhatott le a nő. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Senki nem látta a csoport tagjai közül, hogy lezuhant volna a lány

 - közölte szűkszavúan a rendőrség az esettel kapcsolatban. Elisha barátai könnyek között búcsúzkodtak a lánytól a közösségi médiában:

Szó nem írja le azt a fájdalmat, amit most érzek. Elisha te egy csodálatos ember voltál.

- írta egy közeli barátja.

 

Segítettél nekem, amikor a legsötétebb és legrosszabb pillanataimat éltem, örökké hálás leszek neked, és köszönöm, hogy volt lehetőségem téged szeretni.

- árulta el a legjobb barátnője.

 

Nem ez volt az első haláleset

Elisha a barátai szerint nem akart volna öngyilkosságot elkövetni, nemrég töltötte még csak be a 22. életévét, és ezt Las Vegasban ünnepelte meg velük, imádta az életét, és az utazásaikat. A barátok szerint egy tragikus balesetről van szó, ezt erősíti az is, hogy a lap szerint idén tavasszal ez már a második haláleset volt, ami a túraösvényen történt.

Március 15-én ugyanis egy 61 éves nő holttestét fedezték fel a völgyben, aki úgy tűnt, hogy szintén egy szikláról csúszhatott le az ösvény közelében.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!