A Sztárban Sztár leszek! győztese elárulta, mire költötte 10 millió forintos nyereményét

Vágólapra másolva!
Kökény Dani bár szegény sorsú családból származott, a többmilliós nyereményét nem szórta el.
Vágólapra másolva!

Kökény Dani lett a Sztárban Sztár leszek! harmadik szériájának győztese, így 10 millió forinttal, valamint egy lemezszerződéssel lett gazdagabb. A TV2 sztárja az összegből a karrierjét építette, és rácáfolt arra, miszerint könnyedén elszórja a pénzét.

„Alapjáraton úgy látom, hogy az élet nagy tanulság volt számomra, mert meg kellett tanuljam azt, hogy a pénz, az nem egy játék. A műsor főnyereménye tényleg egy hatalmas összeg, és szerintem azt várta tőlem az emberek többsége, hogy egyből el fogom szórni. Nagyon próbálok vigyázni arra, amim van és tényleg megtenni mindent annak érdekében, hogy tovább tudjak menni a zenei szakmában, és ebből tudjak megélni”- árulta el a fiatal zenész.

„Szerintem minden embert megkísért, ha lát egy dolgot a boltban, azt abban a pillanatban meg akarja venni, főleg, ha meg is teheti. Nekem abban volt szerencsém, hogy nagyrészt olyan dolgokra vágytam csak, amik a zenével kapcsolatosak. Minőségi gitár, egy olyan stúdió szett, amivel tudok dolgozni” – tette hozzá.

Fotó: Kökény Dani/Instagram 

Kökény Dani is részt vesz A Dal 2024 versenyén, célja pedig, hogy minél több zenét írjon.

„Most már nem titok, hogy benne vagyok a Duna dalversenye, A Dal 2024 élő adásában, és emellett is rengeteg zenét írok. Több dolgot is próbáltam már az életben és nekem a zene felé húz a szívem, és ez az egész, csakis azért jöhet létre, mert a tehetséggondozás rettentően fontos. Az összes fiatalnak ezt tudom csak tanácsolni, hogy csinálják azt, amit szeretnek és fejlődjenek benne sokat” – fejtette ki a Borsnak.