Döbbenetes dolog derült ki a halála után Kárászy Szilviáról

Kárászy Szilvia
Kárászy Szilvia
Vágólapra másolva!
A halála évfordulóján osztott meg egy eddig nem hallott titkot Kárászy Szilvia betegségéről a barátnője.
Vágólapra másolva!

Tahi Tóth László felesége, Kárászy Szilvia pontosan öt évvel azután, hogy elveszítette férjét, összeroppant a gyásztól és 60 évesen meghalt. A zongoraművész a halála előtt súlyos betegséggel küzdött, illetve egy műtéten is átesett, amit a szervezete nem viselt jól. A színművész párját akkor egy ideje már hospice-házban kezelték, a barátai, az ismerősei pedig sejtették, hogy valami nincs rendben vele. 

Bár a diagnózisról sosem mesélt nyilvánosan, most az egyik barátnője meglepő részleteket árult el halála valódi okáról.

Hivatalosan hasnyálmirigyrákban halt meg, de nem ez volt a betegsége igazi oka. Epehólyag nélkül született, az epevezetéke évtizedeken át képes volt átvenni a hiányzó szerve működését, de aztán beteg lett a gyomra, és akkor kezdődtek a komoly bajok

– részletezte a Bestnek Mészáros Emese, majd hozzátette:

"Szilvi első komolyabb rosszulléte egy párizsi utazáson érte, fájdalmai voltak, elájult. A férjével voltak, Laci akkor már beteg volt, Szilvi is, csak ő nem vett tudomást a saját betegségéről. Kórházba akarták vinni, de nem ment. Nagyon erős nő volt, minden szempontból. Olyan energiák éltek benne, amelyek sokáig mindenen átsegítették. De ami az erőssége volt, az vált későbbiekben a gyengéjévé. Az a típus volt, aki másoknak mindig adott, de magának kérni még orvosi segítséget sem tudott."