Kiderült Peter Srámek hatalmas fogyásának titka - videó

Peter Srámek
Peter Srámek tíz kilót fogyott, sokkal magabiztosabb, mint korábban
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, rengeteget fogyott Peter Srámek, akinek már a közönsége jegyezte meg folyton, hogy hízott. Ez rosszul érintette az énekest, ezért úgy döntött, változtatni fog, most elárulta fogyása titkát.
Vágólapra másolva!

A Mokka vendége volt Peter Srámek, aki elmondta, hogyan sikerült 10 kiló súlyfeleslegtől megszabadulnia ilyen rövid idő alatt, és mi motiválta arra, hogy változtasson az életmódján. Egyrészt mások véleménye és észrevételei után döntött úgy, hogy életmódváltásra van szüksége, valamint méregdrága zakóit sem tudta felvenni.

A zakókon és a nadrágon vettem észre először. Az öltözködés terén és a színpadon.

Nem is én vettem észre, hanem az emberek, a rajongók mondták, hogy hát Petikém azért híztál egy kicsit. A szia helyett mondták, hogy híztam, az nem olyan kedves" - kezdte Srámek, aki korábban elárulta, hogy zakói árából már egy házat is vehetett volna, így nem csoda, hogy nem kockáztatta meg, hogy ne tudja hordani azokat. Az énekes belátta, hogy csapongó életvitele miatt szaladt fel rá tíz kiló felesleg, tudta, hogy ezen változtatni kell.

Az ember folyton koncertezik, és az este a hűtő vagy a benzinkút, gyorsan bekapni egy bagettet és megyünk tovább. 

Ilyenkor az ember nem tud figyelni rá, hogy háromóránként valami kicsit egyen. Nem tudtam figyelni. De most rákattantam egy módszerre, ami segít abban, hogy ilyen életstílus mellett tudjak enni és fogyok is. Nem kell agyon sem sportolni, mert nem is szeretek időt szakítani a sportra, ha van egy kis szabadidőm, akkor otthon pihenek" - mondta a TV2 stúdiójában az énekes, aki inkább egy gyógynövényes étrendkiegészítőt választott a fogyáshoz, ami hatásosnak bizonyult, és még a kedvenc ételeiről sem kellett lemondania.

Ehetek mindent, édességet is, csak nem látszik rajtam. Szétbontja rajtam a zsírokat ez a cucc. 

A cukorszintemet helyrehozta, nem vagyok annyira fáradékony. Észrevettem, hogy a rajongók elkezdtek körülöttem fogyni, szintén ugyanezzel a módszerrel" - magyarázta a Mokkában Peter Srámek, aki úgy tűnik, hogy sokakat motivált arra, hogy megszabaduljanak a súlyfeleslegüktől.