Súlyos beteg a platinalemezes magyar zenész

Pap Rita, Bogár Attila
Vágólapra másolva!
Bodnár Attilának már egy ideje folyamatosan zúg a füle, ami akár az életébe is kerülhet.
Vágólapra másolva!

A Modern Hungária alapítója még karácsonykor betegedett meg, ugyanis elkapta a koronavírust. Már meggyógyult, azonban a vírus szövődménye megkeseríti az életét. Folyamatosan zúg a füle, nem hallja jól a kívülről érkező hangokat, belül folyamatosan szól a fejében meg a fülében egy sípoló, sziszegő hang. Bodnár Attila attól fél, hogy örökre megsüketül. 

"Nagyon sok embert érint ez a betegség, és rengetegen nem is tudnak belőle kigyógyulni. No pont ettől rettegek én is, mert ha nem gyógyulok meg, akkor vége a dalnak, és nemcsak annak, hanem az egész munkámnak, hivatásomnak, életemnek! Még egy nem zenész-énekesnek is borzasztó ez a kór, hát még annak, akinek a fülére kell hagyatkoznia a munkájában" - vallotta be a zenész, aki nagyon el van keseredve. 

"A helyzetem sajnos nem javul az idők folyamán, pedig megmozgatok minden követ, kipróbálok különböző kezeléseket. Lehet, hogy nem is a standard orvosi terápiák fognak célt érni, ki tudja: ezért jó, ha mások megosztják velem a tapasztalataikat. Továbbra is kérem a rajongókat, ha valaki tud megoldást, jelentkezzen" - idézte őt a Bors