Meghan Markle és Harry herceg hatalmas bejelentést tett

Harry herceg, Meghan Markle
Vágólapra másolva!
Meghan Markle és Harry herceg újra visszatérnek.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, még 2020-ban többéves szerződést kötött a hercegi pár a Netflixszel, amely kiterjed dokumentumfilmre, dokusorozatra, fikciós sorozatra, filmre, családi tévéprogramokra is. Az első vállalkozásuk egy animációs sorozat volt, amely Markle ötletén alapult: egy 12 éves lányt mutatott be, aki önmagát keresve ismerkedik meg a történelem meghatározó női alakjaival.

Később Harry herceg új sorozata a Heart of Invictus, amely azt a sporteseményt mutatja be, amit ő alapított, csúnyán megbukott.

A páros azonban nem adja fel, és további, két műsor gyártását tervezik a streamingszolgáltatónál, melyeket közös cégükön (Archewell Productions) keresztül valósítanának meg ismét. 

Az első sorozatban Meghan Markle a kedvenc szabadidős tevékenységeit mutatná be: főzne és kertészkedne, ami által sokkal jobban megismerheti majd őt a közönség. A showrunner Leah Hariton lesz, aki többek között Selena Gomez főzőműsorát csinálta.

A másik egy olyan sorozat lesz, ami Harry herceg kedvelt sportját, a lovaspólót mutatja be a floridai Wellingtonban zajló US Open Polo Championship-en keresztül. Az esztétikai és társadalmi színteréről ismert sorozat bemutatja a sport iránti lelkesedését és szenvedélyét.

Eddig csupán a Harry & Meghan című dokumentumfilmjük volt sikeres, amiben a királyi családról számos titkot osztottak meg, ez pedig hatalmas vitát váltott ki. A két sorozatnak a címét egyelőre még nem tudni, azonban az már biztos, hogy a pár ismét szeretné felhívni magára a figyelmet - olvasható a Deadline oldalán.