Fenyegetésekről beszélt a TV2-re visszatérő Győzike

Győzike
Győzike
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Elkoptak a barátok, a nézők pedig láthatják, kik támadtak és fenyegettek minket - mondta a showman a Tények Plusznak.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Gáspár Győző visszatér a a TV2-re egy családi realityvel. „Sok mindenben más lesz... A baráti körünk más lett, a gondolkodásunk más lett, elkoptak a barátok. Láthatják azt is a nézők, hogy kik voltak mögöttünk, illetve kik voltak előttünk, kik támadtak be minket, kik fenyegettek minket” – mondta a showman, hozzátéve, hogy az a céljuk, hogy mosolyt csaljanak a tévézők arcára.

A kommentelők véleménye nem érdekli Gáspár Győzőt, mert szerinte mindenki azt írja a neten, hogy nem nézi majd a műsort, de ha kezdődik, úgyis leül majd a készülék elé. "Úgy fogják nézni, mint annak a rendje! Mert a magyar ember milyen? Kíváncsi. Ezért nézni fogja" - magyarázta a Romantic frontembere.

"A lényeg az, hogy vagyunk, voltunk, és leszünk. Győző van, volt, lesz. Egyet akarunk: szórakozzanak, másnap pedig beszéljenek rólunk az utcán, az étteremben, az iskolában, az óvodában. Egy óvónő 20 évvel ezelőtt leállított az utcán, amit soha nem felejtek el. Azt gondolom, hogy az egész műsor egy új koncepción fog majd működni, mert már megöregedtünk" - árulta el egy másik riportban.

Felesége, Gáspár Bea úgy gondolja, hogy bár ők az egyik legmegosztóbb hazai sztárok, rengeteg olyan dolgot értek már el az életben, ami példaértékű lehet. 

Annak idején rengetegen megállították őket az ország különböző pontjain, közös fotót kértek tőlük, valamint a műsor kulisszatitkaira is kíváncsiak voltak az emberek. "Mi vagyunk a magyar média kérdőjelei, akikről soha senki nem tudta eldönteni, hogy igaz vagy nem igaz. Az biztos, hogy ugyanolyan viccesek leszünk, mint eddig. Történnek dolgok velünk, nem csak jó, de rossz is. Olyan szinten tudunk új szintre hozni dolgokat, ami az elején még idegen az emberektől, sőt ellenérzést vált ki, de van egy olyan dolog a Gáspár családban, ami értékelendő. Sajnos senki nem értékelte azt, hogy felnőtt mellettünk két gyerek egészségesen" - magyarázta.

Fischer Gábor, a TV2 Médiacsoport Zrt. programigazgatója elárulta, hogy még idén figyelemmel kísérhetjük Gáspár Győzőék mindennapjait. "Az elmúlt években folyamatosan figyeltük, hogy melyek azok a műsorok, formátumok, amelyek korábban nagy nézettséget értek el. Visszahoztuk már a Szerencsekereket, a Zsákbamacskát, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy idén Gáspár Győző és családjának a kalandjai kerülnek a TV2 képernyőjére. Megpróbáljuk ezt a műsort úgy megvalósítani, hogy ismét nagy közönség kedvenc legyen" - nyilatkozta a Tények Pluszban.