Eltűnt a TV2 műsorvezetője

Vámos Erika
Vámos Erika a Több mint TestŐr forgatásán
Fotó: Instagram/Vámos Erika
Vágólapra másolva!
Vámos Erika hónapok óta nem adott magáról hírt.
Vágólapra másolva!

A TV2-ről ismert Vámos Erika egy időre eltűnt a közösségi médiából: legutóbb az új év első napján tett közzé egy fotót, azóta semmit nem posztolt. 

Vámos Erika legutóbbi bejegyzése január elsejéről:

A Több mint TestŐr műsorvezetőjének nem esett baja (noha pár követő már aggódott érte), nem is indult hosszú utazásra – sőt a szünet sem volt teljesen szándékos. Most elmondta, mi történt vele az elmúlt hónapokban.

Az az igazság, nem volt szándékos az eltűnésem, csak egyszerűen így alakult.

Még a saját barátaim is megijedtek, volt, aki azt hitte, nagyon beteg vagyok, de szerencsére nem erről van szó! Egyszerűen rám szakadt minden, minden teher egyszerre!" – magyarázta a Ripostnak.

"Tavaly nyitottuk meg a szépségszalonomat, ahol nincs társam, egyedül vagyok, én foglalkozom mindennel, ami rengeteg időt és energiát felemészt. Közben meg még mindig építkezem, szerintem nem kell magyaráznom, ez mivel jár. Ezt az építkezést még a volt párommal kezdtük el, de ugye szakítottunk… Azóta azt is egyedül viszem, annak minden nyűgével együtt. Bevallom, néha úgy érzem, elértem a fizikai és mentális erőm végére. Aztán persze összekapom magam, és csinálom tovább maximális energiával az össze dolgomat! Nagyon jólesik, hogy ennyien aggódtak értem!" – tette hozzá.

Mi vezetett a szakításhoz?

"Engem is nagyon váratlanul és hirtelen ért ez a szakítás. 

Nem egy harmadik fél miatt történt, vagy mert elmúltak volna az érzelmek.

Közös otthont, esküvőt terveztünk, együtt akartunk leélni az életünket. Nem folyamatosan épült le a kapcsolatunk, szerintem nem volt előjele annak, hogy ez meg fog történni. Egy reggel még a házat terveztük, délután pedig már nem voltunk együtt" – mondta korábban, közvetlenül a szakítás után Vámos Erika.

TV2-s műsorával ezzel szemben minden rendben van: "Mindenképpen posztolok valamit hamarosan az Instára. Mert egyébként van jó hír is, például az, hogy a Több mint TestŐr nagykorú lett, 18 éves, ami nagy szó, ez a TV2 legidősebb műsora, és folytatjuk tovább!” – újságolta a műsorvezető.