Mutatjuk a világ egyetlen 24 karátos arany szuperjachtját

ARANYHAJÓ, luxus, jacht, arany
Az AK Royalty aranyhajó
Fotó: youtube.com
Vágólapra másolva!
A világ egyetlen 24 karátos arany szuperjachtja, az AK Royalty, fényes jet-skivel, jacuzzi-val, és DJ-pulttal hetente 100.000 fontba, azaz mintegy 45,5 millió forintba kerül.
Vágólapra másolva!

A 24 karátos aranyba borított pazar luxusjacht egy technológiai multimilliomos, Aaron Fidler tulajdonában van, és rengeteg extrával van felszerelve, hogy a vendégek jól érezhessék magukat, amíg ezen időznek. A jacht tulajdonosa nem riad vissza attól, hogy fitogtassa gazdagságát, hiszen még a jet-ski és a seabobok - búvárrobogók - is arannyal vannak borítva.

ARANYHAJÓ, luxus, jacht, arany
Az AK Royalty aranyhajó
Fotó: youtube.com / youtube.com

"Időbe, pénzbe és energiába került, hogy a 24 karátos aranypor és a tengeri festék keverékét pontosan úgy állítsák elő, hogy az a jachton a napfény visszaverődésében csilloghasson" - nyilatkozta a milliomos jachttulajdonos. 

De nem csak az extravagáns külső bizonyítja a jacht királyi státuszát. Ugyanis belül is ugyanolyan lenyűgöző és pazar, mint kívülről. A monokróm fekete-fehér dizájn mellett Fendi szőnyegek és párnák, végtelen tükrök és ezüst tigrisszobrok találhatók szinte minden helyiségben.

image

A jachton a hálószobákat a királyi családok is megirigyelnék, a négy kényelmes és tágas vendéglakosztályban akár 12 fő is bőven elfér. A fő hálószobához saját, márványba és arany szerelvényekbe öltöztetett fürdőszoba tartozik, szaunával, gőzfürdővel és káddal.

image

A vendégeknek rengeteg helyük van a társasági életre: bár, grillező, szabadtéri és beltéri étkező. A jacht fedélzetén többek között van egy hatalmas felfújható trambulin, egy vízi csúszda és két víz alatti vitorlás is gondoskodik. A személyzet soraiban van egy profi halász és egy búvároktató is. 

image

A jacht tulajdonosa azokra is gondolt, akik annyira nem rajonganak a tengerért. Számukra a bokszfelszereléssel és masszázsasztallal párosított szabadtéri tornaterem lehet a megfelelő választás. 

Ha pedig valaki inkább a passzív pihenést preferálja, akkor eltölthet egy nyugodt estét a moziteremben, vagy lazulhat a hatszemélyes jacuzzi-ban. 

Az éjszakai bulizáshoz pedig a jachton lévő DJ pult, a legmodernebb AV hangrendszer és az új hangszórók adják a megfelelő technikai hátteret. 

Az AK Royalty-t a tulajdonosától akár bérbe is lehet venni, heti 100.000 fontért. 

Forrás: Sun Online