Újabb botrány az RTL-en: Élő adásban mutatta meg intim tetoválását a ValóVilág gerlepárja

Való Világ
Reggeli
RTL
VV Márió és VV Lissza intim tetoválása
888
Vágólapra másolva!
Ráadásként olyan pózban láthattuk VV Mercit, – másnéven Cedest, a BeleValó műsorvezetőjét – ahogyan garantáltan egy férfi sem látta még ezelőtt, a szőkeség ugyanis – dobpergést kérek – főzött.
Vágólapra másolva!

Hát, ennek a kislánynak nemcsak a ceruza áll jól a kezében, hanem a kés is! Ahogy a hagymát aprította az valami egészen erotikus volt – mondjuk párszor megállt bennem az ütő, mert attól féltem, hogy a karcsú kis ujjacskáját is belevágja az ételbe, s mint tudjuk, a

vegán eleségbe nem kifejezetten passzol az emberi alkatrész.

Egyébként azt, hogy Cedes nemcsak a hálószobában gyakorlott a műsorvezetők is alátámasztották, szerintük az általa elkészített finomság „egész jól néz ki”.

Nem tudom...

Szerintem a pörkölt nokedlivel nagyobb sikert aratott volna, mint ezzel a kecskeeledel.

Azonban közel sem Cedes volt az egyetlen ValóVilágos, aki látogatást tett ma a Reggeli stúdiójában.

Hashtagék, vagyis VV Márió és VV Lissza kemény egy hónapja alkotnak egy párt, mivel ez már nagyon komoly múltnak számít, a szerelmük és a kapcsolatuk megpecsételése érdekében intim tetoválást készítettek maguknak. Márió egy nagyon kreatív „#L”-t, míg Lissa egy bámulatos „#-M”-et tetováltatott az ágyékára, amit készséggel be is mutattak a Reggeli stúdiójában. Egész egyszerűen letolták a gatyót és a nézők képébe nyomták az intim részüket reggel 7:35-kor.

Másra sem vágyik az ember ilyen korán, mint VV Lissza bugyijára...

De legalább megtudtuk, hogy mind a ketten borotváltak.

Köszönjük!

A műsorvezetők persze irultak-pirultak, Szabó Zsófi zavarában elképesztő nőiesen, vihogva dülöngélt a fotelban, míg Peller Anna a haja mögé bújva igyekezett túllenni a sokkhatáson.

A volt villalakók rendkívül fontos párkapcsolati kérdést jártak körbe, mely így hangzott: „vajon mennyi időnek kell eltelnie egy kapcsolatban, hogy komoly döntések szülessenek?”. Mivel „Hashtagék” a téma szakértői, az elemzésben az ellenvéleményt Farkas Alexa, egykori Éjjel Nappal Budapestes sztár, ma spirituális tanácsadó szolgáltatta, aki egy időben azzal borzolta a kedélyeket, hogy egy nála – minimum – húsz évvel idősebb férfihez ment feleségül.

A beszélgetés során nem rejtette véka alá a véleményét, közölte a VV-s szerelmespárral, hogy ő ezt a

Lassítsanak, legyenek hitelesebbek és tegyenek komolyabb tartalmat a kapcsolatukba és a médiaszerepléseikbe. Emellett a mihamarabbi frigyet sürgette.

A szerelmespár – elmondásuk szerint – nagyon komolyan gondolják egymást, dúl a „láv”, erre bizonyíték, hogy amikor VV Máriót elkezdték varrni eszébe sem jutott, hogy ezt egyszer „megfogja bánni”. A kapcsolat hitelességét bizonyítja az is, hogy voltak az erdőben sétálni. Ketten, közösen.
Nemcsak összefutottak.

Együtt mentek.

Fogadjunk!

Egy zacskó túrórudiban, hogy három hónapon belül a szakításuk hírét harsogja majd a sajtó!

Semmi sem tart örökké...