Újra botrányosan viselkedett az RTL Klub szégyenműsorának egyik szereplője

ValóVilág
VV Piros
888
Vágólapra másolva!
Még jó, hogy celebeket csináltak belőlük, így minden hülyeségükről értesülünk...
Vágólapra másolva!

A szerelem csodálatos dolog!

Ha valaki szerelemes, az egész világ nárcisz illatú.

Kapaszkodj bele a szerelmedbe és el ne engedd, máskülönben úgy jársz, mint VV Piri és BarnaKobra a való világban.

Pedig, olyan szépen indult...

A – saját bevallása szerint is – szexfüggő VV Barna és Piros kapcsolata már a villalét alatt párterápiára szorult, kezdve azzal, hogy a gerlepár között már az első összebújásnál problémák voltak.

Emlékszünk? Barna „kicsit berakta”, de aztán nem volt jó és kivette.

Na, ez volt a baj...

Ezután még egy kicsit húzták egymás agyát, ímmel-ámmal elcsattant egy-egy csókocska, aztán Piros kiesett és kielégítetlen maradt, pedig mindenki jobban járt volna, ha a „kígyó kígyója” akkor és ott kielégíti.

Ezt a műsort nem a Jóisten írta...

Szóval, miután Barna is kiesett, Piri ajánlatot tett Barnának egy SMS-ben: alhat nála, de nem mondhatja el senkinek.

Piros, Barna társaságát szerette volna élvezni, immáron a négy fal között – ott már minden belefér. Mivel a fiú nem állt kötélnek, a lány vágyai kielégítetlenek maradtak. Ekkor villantotta meg Piros az „elhagyott némber kis bosszuját, ki áll dühödten bosszu-hímmel lesben”.

Piri életében az a bizonyos parti – amin Barna is megjelent – végzetes fordulatot vett. Pedig Istenke látja lelkét, mindent (is) megtett annak érdekében, hogy elfelejtse: mindenhonnan letiltotta és azt sugallta a külvilág felé, hogy még a nevét sem akarja hallani.

Azon a drámai éjszakán nemcsak, hogy ellopták szegény leány kabátkáját, benne a lakás kulcsával, de a Kobrakígyó visszautasítását sem tudta már konszolidált módon rendezni: előbújt belőle a rejtett agresszor. Dühében ráborította az italát, majd mikor a fiú lelépett küldött neki egy nagyon „csúnya, alpári, proli üzenetet”, hogy jöjjön vissza, mert „meg akarja ütni”.

Barna nagy szerencséjére ignorálta az üzenetet, így Piros kénytelen volt „az asztalon levezetni a dühét”, szegény praclija bibis is lett a megmérettetéstől.

Ó, szerelem, te csodás! Mit ki nem hozol az emberből?

„A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!”