Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely egészen Budapestig menekült Miskolcról miután megkérdeztem az ügyvédje ellen folytatott NAV nyomozásról.
Vágólapra másolva!

Budapest főpolgármestere hetek óra kerüli a sajtót, retteg a kérdésektől. A Városháza dísztermébe is a hátsó bejáraton sunnyog be a közgyűlésekre. Bujkál.

A nyilvános eseményeken nem vesz részt legalábbis Budapesten.

Történt, hogy Miskolc város polgármestere meghívta Karácsony Gergelyt, hogy együtt koszorúzzák meg Szemere Bertalan szobrát. Karácsony el is utazott a borsodi megyeszékhelyre, ahol találkozott Veres Pállal, Miskolc polgármesterével, ezt követően kihasználva az alkalmat megkérdeztem Karácsonyt, hogy mit gondol a Tordai Csaba irodájában végzett NAV nyomozásról. A főpolgármester némán elmenekült.

Tordai Csaba Karácsony Gergely fővárosi intéző embere, nélküle nem nagyon születnek döntések, ami nem is csoda, hiszen Tordai régi megbízható káder. Gyurcsány Ferenc kormányában államtitkár volt és azóta is mindig fontos pozíciót tölt be a baloldalon.

Na, de vissza Miskolcra, a hivatalos program úgy folytatódott volna, hogy Karácsony és Veres közösen megkoszorúzzák Szemere Bertalan szobrát, na ez elmaradt.

A főpolgármester ugyanis annyira megrémült a kérdésektől, hogy inkább elmenekült Miskolcról.

Beszállt a sofőrje mellé a kocsiba és visszatért Budapestre. Bátor.

És ez az ember Budapest főpolgármestere. Mondanám, hogy mókás, de sokkal inkább elkeserítő.