Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Megbukott egy diák, mert szerinte csak a nők eshetnek teherbe

Final test Student Teenage Girls Young Adult Teenager Writing Studying Intelligence Learning Caucasian Ethnicity Paper Education Serious Pensive People University Pen Exam Casual Clothing Desk Groupmate High School Serious student writing test at college
Serious student writing test at college
Vágólapra másolva!
Megbukott egy iskolai teszten egy seattle-i diák, mert egy kérdésre úgy válaszolt, hogy „csak a nők eshetnek teherbe" – és ez még nem minden.
Vágólapra másolva!

A Seattle-i Chief Sealth International High School 10. osztályos etnikai tanulmányok világtörténelme tanára kvízt adott a tanulóknak „A nemek és a szex megértése" címmel. Az egyik kérdés a következő volt: „Csak nők eshetnek teherbe?" mely kérdésnél választani kellett a megadott igaz-hamis lehetőségek közül. Egy 10.-es diák „igen"-el válaszolt a kérdésre, de kiderült, hogy rosszul válaszolt, a megoldókulcs szerint ugyanis a válasz hamis, derül ki Jason Rantz jelentéséből és a FoxNews cikkéből.

Egy másik kérdés így hangzott: „Minden férfinak van pénisze" – a diák erre is igen-el válaszolt, hát nem is csoda, hogy megbuktatták:

Az elfogadott válasz ebben az esetben a „hamis" lett volna a teszt szerint.

A tesztben egyébként sok kérdés a semleges nemű személyes névmás használatára irányult vagy a nemi identitásról feltehető feltételezésekről szólt. A tantárgyat oktató tanárról nyílt titok, hogy LMBTQ aktivista, az pedig az LMBTQ lobbi eredményeit mutatja, hogy ezen a teszten csak egy diák bukott meg – az osztály többi tagja úgy tűnik átment a teszten, vagyis náluk már eredményes volt az agymosás és tudják: a férfiak is szülhetnek és nem minden férfinak van pénisze.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről