Vágólapra másolva!
Végtelenül erőtlen, fantáziátlan és gagyi, amit a Momentum művel most már három hete. Mondjuk ez igaz a teljes működésükre, de most az elmúlt időszakot emelném ki.
Vágólapra másolva!

A független-objektív sajtóval ellentétben én nem kaptam meghívót a Momentum nagyszabású kordonbontására, amit immár harmadik alkalommal tettek meg így csak belecsöppentem az eseményekbe.

Arra értem a budai várnegyedbe, hogy a Momentum elnöke bizonyos Gelencsér Ferenc össze-vissza rohangál, és azt sem tudja mit csináljon. Kaptam is alkalmon, megkérdeztem az "államférfit", hogy mi is ez az egész?! Na, ez nem derült ki, az viszont igen, hogy ő egyedül kesztyű nélkül fogta meg a fémet, ami azonnal el is vágta az ujját és ez durva. Én mindig mondom ezeknek a momentumosoknak, hogy a fizikai munka egyszerűen veszélyes rájuk nézve, úgyhogy hagyják is.

A bibis ujjat nézegetve a háttérben feltűnt Hadházy Ákos, akinek pedig végképp semmi fogalma nem volt arról, hogy mit kellene csinálni. A bolyongás végül abban állt meg, hogy Hadházy erőszakoskodott a rendőrökkel szemben, aztán amikor ezt megunta, akkor távozott a többi momentumossal.

Annyira kellemetlenül gagyi volt ez az egész erőlködés. Annyira ötlettelen a teljes baloldal, hogy arra nincsenek szavak.

Ugyanazt a kottát játszák, amit a nemzetközi balos haverjaik. A különbség annyi, hogy máshol, például a nagyon demokratikus Franciaországban az ilyenekért olyan veréseket kapnak az emberek, hogy borzalom. Persze, az jogállam, de mi diktatúra vagyunk.

Egyébként Magyarországon is voltak olyan idők, amikor az utcai véleménynyilvánításért gumilövedék járt. Csak akkor úgy hívták a miniszterelnököt, hogy Gyurcsány Ferenc. Ez a név a momentumosoknak azért lehet ismerős, mert most pont ő az, aki irányítja őket meg a teljes baloldalt.

Ennyit erről.