Megint eltévedt egy színpadon Joe Biden - videó

Vágólapra másolva!
Joe Biden amerikai elnök beszédet tartott arról, hogy miért nem hajlandó tárgyalni a Kongresszussal a kiadások csökkentéséről, azonban az esemény nem zajlott zökkenőmentesen. Az elnök ismét eltévedt a színpadon.
Vágólapra másolva!

Már az első percekben volt némi gikszer, Biden ugyanis nem a megfelelő időpontban lépett fel a színpadra. A kamera jobbra svenkelt, megszólalt az ünnepélyes zene, de a nézőközönség hosszú másodpercekig csak az elnök hűlt helyét vizslathatta. Aztán pár kellemetlen pillanat után, széles vigyorral az arcán megjelent az amerikai kormány feje és végre megkezdte a beszédét.

Biden megkoronázva a kínosan kezdődő eseményt, kellemetlenül is zárta le azt, mert miközben próbálta elhagyni a színpadot, eltévedt.

Amilyen gyorsan lendült irányba, olyan gyorsan torpant meg a pódium közepén, majd tanácstalanul érdeklődött a jelenlévőktől, hogy mégis merre van az arra? Miután egy elegáns kinézetű férfi kijelölte számára az utat, integetett egyet a közönségnek, majd levonult a színpadról.

Joe Bidennek rendszerint komoly problémát okoz a tájékozódás.

Legutóbb az észak-karolinai Durhamben történt látogatása során szorult útba igazításra, de előfordult már olyan is, hogy egy olyan képviselőt keresett a hallgatóság körében, aki másfél hónapja életét vesztette egy autóbalesetben.

Emlékezetes esemény volt az is, amikor a Fehér Ház kertjében tévedt el.