Retteg a baloldal bosszújától a fekete politikus

Mesha Mainor
888
Vágólapra másolva!
Olyan mérgező Amerikában a baloldal, hogy inkább átült a republikánusok közé egy afroamerikai képviselő.
Vágólapra másolva!

Mesha Mainor, a Georgiai Peach állam 56-os körzetének korábbi demokrata képviselője bejelentette, hogy hivatalosan is demokratáról republikánusra változtatja pártregisztrációját. Az afroamerikai képviselő szerint a baloldaliak mérgezőek, keresztre feszítve érezte magát közöttük és szerinte a Demokrata Párt kihasználta a fekete közösséget és csak politikai célokra használta fel annak ügyeit.

– nyilatkozta.

– tette hozzá.

– mondta Mainor a Fox News Digitalnak, kijelentve, hogy demokrata kollégái „keresztre feszítették" döntése miatt.

Mainor azt mondta, mindig is az a típusú politikus volt, aki „a folyosón azon dolgozik, hogy eredményeket hozzon a közössége és az általa képviselt emberek számára". Baloldali kollégái azonban nem támogatták, hozzáállása ugyanis nem fért össze a baloldali kánonnal. Döntését már régebb óta fontolgatta, erre már májusban is tett utalásokat, azóta ugyanis a baloldal különböző módokon próbálta őt ellehetetleníteni. Mainor támogatta a szabad iskolaválasztást, a szülői jogokat és a gyermekek boldogulásának lehetőségeit, különösen a peremre szorult gyerekek és szüleiket. Mainor szerint „a Capitolium demokratái kemény álláspontot foglaltak el, amik minden demokrata szavazatot követeltek". Szerinte a baloldal a gyerekek ellen és a pedagógusok szakszervezete mellett foglalt állást, ami a képviselő szerint nem fért össze az alapvető erkölccsel.

– mondta a képviselő, és kifejtette, hogy a demokraták fel voltak háborodva rá, amiért nem tette meg, amit követelnek, „mint egy igazi jó kislány".

Mainor szerint a demokraták üres rigmusokkal próbálnak szavazatokat gyűjteni:

– tette hozzá, kiemelve azt is, hogy a demokraták az új bevándorlókat részesítik előnyben a fekete közösséggel szemben.

– mondta. Mainor az átigazolása után számít a demokraták bosszújára, de nem fél, sőt, elmondása szerint nem hajlandó itt megállni, átigazolása a republikánusokhoz még csak a kezdetet jelenti számára.