Biden emberei eléggé kétségbeesettnek tűnnek

GettyImageRank2 WASHINGTON, DC - JANUARY 10: U.S. Speaker of the House Nancy Pelosi (D-CA) answers questions during her weekly press conference January 10, 2019 in Washington, DC. Pelosi answered a range of questions related primarily to the partial gover
Nancy Pelosi
Vágólapra másolva!
Nancy Pelosi demokrata házelnök egy interjúban Trump kognitív képességeit kifogásolta, ami eléggé erőltetett és kétségbeesett húzásnak tűnik, ismerve Biden lassan beszámíthatatlan viselkedését.
Vágólapra másolva!

Nancy Pelosi demokrata képviselő az MSNBC-nek adott interjújában a New Hampshire-i előválasztásról szóló választási tudósítások kapcsán azt állította, hogy Donald Trump-nak „kognitív zavarai" vannak.
Trump ugyanis a Capitolium 2021. januári ostromáról beszélt és miközben kifejtette elméletét az esetről, úgy tűnt, hogy összekeveri Pelosi-t a GOP elnökjelöltjével, Nikki Haley-vel, a képviselőház korábbi elnökével.

A demokraták természetesen örültek az esetnek, amit aztán jól fel is nagyítottak.

Ezzel nemcsak a saját felelősségüket tudták elmaszatolni a capitoliumi ostrom kapcsán, hanem ellensúlyozni is próbálták Biden elnök egyre kínosabb ügyeit, melyeket az elnök vélhetően egyre inkább romló mentális állapota okoz.

Pelosi kapva az alkalmon nemcsak a saját és a demokraták felelősségét maszatolta el a capitoliumi ostrommal kapcsolatban, de Trump mentális képességeit is kritikával illette: „Nagy problémát okozott országunknak. Nem áll a törvények felett, meg kell fizetnie mindennek az árát! Soha semmilyen célból nem teheti be a lábát a Fehér Házba".

Az idei elnökválasztási kampány várhatóan jó pár fordulattal lesz még tele, már csak azért is, mert ha megbízhatóak a pletykák és a New York Post forrásai, akkor az is elképzelhető, hogy az egykori first lady, Michelle Obama is indul az elnöki székért.