Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Nagy bukás a „Ki vagy, doki?” új évada

Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Nagyot zuhant a brit BBC nagy klasszikusa, a "Ki vagy, doki?" című sorozat nézettsége, mivel a nézők megneszelték az ultraprogresszív tartalmát.
Vágólapra másolva!

A főszereplő és a Doctor Who-t alakító Ncuti Gatwa már a második legrosszabb premiert produkálta a "Ki vagy, doki?" karácsonyi különkiadásában. Annak az epizódnak mindösszesen 4,7 millió nézője volt.

Miután a címszereplő, Gatwa azt mondta a kritizáló publikumnak, hogy ha nem tetszik „ne nézzék”, a számok ismét csökkenni kezdtek.

Ne nézd! Kapcsold ki a tévét. Menj és érintsd meg a füvet, kérlek, az Isten szerelmére" 

– mondta a Variety-nek.

Az első epizód, az "Űrbabák", valamint a második epizód, az "Ördögi akkord" jelentősen visszaesett a karácsonyi különkiadáshoz képest: a nézettség majdnem felét elvesztette, a mindössze 2,6 millió, illetve 2,4 millió nézővel.

A harmadik epizód további 400 000 nézővel esett vissza. Ez pedig újabb mélypontot hozott a sorozat számára.

Miközben furcsa jelenetek kezdtek felbukkanni a tévéműsorban: a karácsonyi epizódban négy perc alatt vezették fel az első transznemű karaktert.

Nemcsak, hogy nagyon gyorsan bemutatták nekünk, nézőknek egy transz énekest, de valamiért a sorozat írói azt is gondolták, hogy helyénvaló és szórakoztató lenne a Doktornak ezt az iterációját úgy ábrázolni, mint aki szeret meleg bárokban táncolni"

 – magyarázta Lauren Chen, a BlazeTV újságírója.

A Doctor Who szereplője nemcsak egy meleg bárban táncolja ki magát, hanem egy zenés számban is részt vesz, miután megemlíti a Harry Houdinivel való találkozását.

Rajongói bázis nélkül a franchise meghal. A »Star Wars«-tól a »Doctor Who«-ig és hamarosan a »Rómeó és Júlia«-ig fontos, hogy meghallgassuk őket. Csak néhány hete volt, hogy David Tennant azt mondta a rajongóknak, hogy hagyják abba a panaszkodást, elkerülhetetlen volt, hogy ez történjen" 

– mondta Lewis Brackpoor angol kommentátor.

Brackpool a "Ki vagy, doki?" egykori főszereplőjére, David Tennantra utalt, aki azt mondta a gender ideológia kritikusainak, hogy „B*sszátok meg, hagyjátok az embereket!”

Úgy gondolom, hogy a nemek, az identitás, a szexualitás kifejezésének ma már sokkal árnyaltabb módjai vannak, mint korábban. És ez pozitív” 

– tette hozzá a színész.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről