Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma - a nap nagy részében - a Hold a Vízöntő csillagjegyben halad, trigonban áll a Marssal. Igaz lehet ránk, hogy szeretnénk a védelmünkbe venni azokat, akik gyengébbek. Így előfordulhat, hogy lassabb vagy gyakorlatlanabb munkatársainktól átvállalunk némi munkát.
Vágólapra másolva!

Ma - a nap nagy részében - a Hold a Vízöntő csillagjegyben halad. Ügyeljünk arra, hogy lábszárunkat ne terheljük meg, ez különösen a visszeres panaszok esetén lehet fontos. A visszerek problémája megköveteli, hogy a lábbelink is kényelmes legyen. Sokat segíthet a panaszokon a Kneipp-kúra.

Hangulatunk kíváncsi lehet, és könnyebben befogadjuk az új információkat is, sőt, örülünk annak, ha valami újat is tanulhatunk. Friss szemmel tudunk nézni a problémáinkra, hirtelen jönnek az ötletek a megoldásra.

Ma a Hold trigonban áll a Marssal. Nagyon tettre készek leszünk ma - nagy lendülettel látunk neki a munkahelyi feladatoknak. Igaz lehet ránk, hogy szeretnénk a védelmünkbe venni azokat, akik gyengébbek. Így előfordulhat, hogy lassabb vagy gyakorlatlanabb munkatársainktól átvállalunk némi munkát.