Kalocsai László a Dereszla pincészet vezetője, és a Box Utca szeretettel meghívja Önt és partnerét
2003. március 31-én, hétfőn 19.30 órakor
kezdődő vacsorájára, ahol Gátfalvi Béla konyhafőnök által készített fogások és a tokaji Dereszla pincészet alábbi borai kerülnek bemutatásra:
- Köszöntőital: Késői szüretelésű Furmint 2000
- Friss saláta párolt zeller szárral, citromos szezámmagos öntettel, gránát almával színesítve
hozzá
Dereszla Zsadány Furmint száraz 1999
- Rákfarkak bundában fokhagymás rákmártással, petrezselymes hordóburgonyával
hozzá
Dereszla Szamorodni száraz 1998
- Baconba tekert pulykamell érmék, mézes gyömbéres pácban érlelve, fűszeres zöldséges palacsinta batyuval
hozzá
Dereszla késői szüretelésű Hárslevelű 2001
- Friss eper karamell kosárban, vaníliás Tokaji sabayonnal, mentalevéllel
hozzá
Dereszla Furmint Reserve 2000
A menü ára 5.900 Ft.
Legyen vendégünk egy igazán különleges estén! A Dereszla pincészet borászai várják Önt , hogy beavassák Önöket a tokaji bor rejtelmeibe. Ismerkedjen meg Tokaj díjnyertes boraival amelyekhez ételkölteményeinket ajánljuk. Részvételi szándékát, asztalfoglalását mihamarabb jelezze Ludmán Csaba, vagy Tóth Zoltán üzletvezetőnknél a 354 14 44 es telefonszámon, vagy emailben a [email protected] címen.
Üdvözlettel
Kovács "Ko-Ko" István