Jennifer Lopez férjével indul turnéra

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony újabb közös projektre készül: a házaspár a stúdió után a színpadot is meg kívánja egymással osztani. Még idén közösen indulnak turnéra, mely egyébként Jennifer karrierjének első nagyszabású koncertsorozata lesz.
Vágólapra másolva!

Számos közös szakmai kihívás után a színpadon is együtt láthatjuk a popsztár-színész házaspárt, Marc Anthonyt és Jennifer Lopezt.

A turnét leginkább Anthony szorgalmazta, aki már jó pár világkörüli koncertsorozaton túl van, míg Jennifer ezen a téren kevésbé harcedzett. "Jennifer még sosem turnézott. Én meg szinte az egész életemet végigkoncerteztem. Azt hiszem, ez az a dolog, amiben én segíthetem és megismertethetem ezzel a világgal" - nyilatkozta a Billboardnak Marc Anthony.

"Ez az, amire mindig is vágyott, de sosem volt elég ideje rá. Nekem meg jó pár filmajánlatot kellett visszautasítanom, mert épp turnén voltam. Úgyhogy igaz a hír, komolyan tervezzük, hogy még az idén közösen útra kelünk és egy látványos műsort rakunk össze magunknak" - fűzte hozzá lelkesen a férj.

Állítólag a pár mindenben próbál csiszolódni egymáshoz és odafigyelni a másik erősségeire, legalábbis Anthony így látja kapcsolatuk lényegét, mely a munkában is megnyilvánul. "Jennifer ott segít be, ahol én gyengének tűnök, akárcsak én nála. Egy jól működő kapcsolat így néz ki szerintem" - osztotta meg párkapcsolati tapasztalatait Marc Anthony.

A közös zenélés mellett filmes terveik is kezdenek révbe érni: hamarosan az amerikai mozikban már látható lesz az El Cantante címet viselő, egész estés, szélesvásznú alkotás, mely a salsa király, Hector Lavoe életét filmesíti meg. Marc Anthony a főszereplőt, míg Jennifer filmbeli partnerét, Nildát alakítja majd. A filmzene szintén Marc Anthony nevéhez fűződik, akinek ez a július 24-én debütáló anyaga immár a kilencedik stúdiólemeze lesz, egyben az első, mely a SonyBMG gondozásában lát napvilágot.

A salsa iránti hódolása viszont túl sokat nem változtatott az elmúlt időszakban Anthony zenei ízlésvilágán, továbbra is a lírikusabb oldalát kívánja megmutatni. "Szeretnék még egy spanyol nyelvű balladákkal teli lemezt, mivel a 2004-es Amar Sin Mentiras személy szerint nagy hatással volt rám. De van más módja az önkifejezésnek. Úgy gondolom, hogy pár hónap múlva már kész leszek egy spanyol nyelvű popalbumra is" - vázolta terveit Jennifer Lopez párja.